Šiandien dar laukiame vaikų piešinių Kalėdų seneliui!

Šiandien dar laukiame vaikų piešinių Kalėdų seneliui!

18. Dec 2012, 00:00

Mamyčių klubas kartu su Belvilio Kalėdų Seneliu kviečia mažuosius dalyvauti gražiausio piešinio-laiško konkurse ir laimėti kvietimą į Laplandiją Belvilyje.

 

Kur ta Laplandija Belvilyje? Apie tai tuoj sužinosite, o dabar - apie patį konkursą.

 

Konkurso sąlygos:

 

-Konkurse dalyvauja ikimokyklinio amžiaus vaikučiai, kurie rašyti dar nemoka. Todėl tai, ką nori pasakyti Kalėdų seneliui, jie išreikš savo piešiniais. Piešimo priemonės - kuo įvairiausios ir patogiausios vaikučiui. 

 

-Kai vaikas nupieš, mamos užduotėlė - trumpai pakomentuoti, ką mažylis norėjo pavaizduoti, ko nori iš Kalėdų senelio. Parašykite ir mažylio amžių bei vardą.

 

-Nufotografuokite piešinį ir viską atsiųskite, kaip visada, paspaudę Mamyčių klubo puslapyje esantį rožinį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi"

 

 

 

Konkurso trukmė: nuo gruodžio 8 iki 18 dienos.

DOVANOS

 

2 šeimos gaus kvietimus apsilankyti Laplandijoje Belvilyje!

Laplandija Belvilyje

 

Kur ta Laplandija Belvilyje? Tai Labanoro girios tankmėje, šimtamečių pušų apsuptyje, šalia nuostabaus Bebrusų ežero stūkso paslaptingas namelis. Tame namelyje gyvena pats tikriausias Kalėdų Senelis.

 

{smallpic:2}

 

Pušų girliandos, iš tolo tviskančios lemputės ir lyg iš pasakos nužengęs žilagalvis, kiekvieną atvykusį pakvies į šiluma bei gerumu dvelkiančius savo namus.

 

Šalia namelio stovinčios ėdžios su šienu primins apie eikliuosius Kalėdų elnius. Užsukę į vidų pajusite pasakiškų Kalėdų dvelksmą - apelsinų, imbiero, cinamono kvapai, židinyje traškanti ugnis, ant stalo kaistantis senovinis virdulys, sausainiais puošta eglutė, didelis krėslas...ir žinoma, graži žiemos pasaką, kurią seks pats Kalėdų Senelis!

 

{smallpic:1}

 

Skambant Kalėdų giesmėms, vedini Kalėdų Senelio, vaikai keliaus į nuostabių atradimų pasaulį. Kiekvienas Kalėdų Senelio svečias sulauks išskirtinio dėmesio, atras įdomių veiklų ir pramogų. Vaikų lauks  edukaciniai žaidimai, kūrybiškumo dirbtuvėlės, gerų darbų ir norų saugykla, laimės šulinys ir žinoma - dovanos!

 

{smallpic:3}

 

Dovanų įvairovė pradžiugins kiekvieną - tai greitieji „Pik-Nik“ kamuoliai, „Loacker“ dėžutės pilnos gardžių vaflių, saldūs ir linksmučiai „Haribo“ meškiukai, “Sebamed Baby pH 5,5” kremukai mažųjų svečių veidukams, pilnas krepšys „Mini pasaulio“ žaisliukų bei „Alma Littera“ knygų lobynas.

 

Tėvelius Kalėdų Senelis taip pat palepins dovanomis iš L‘occitane. Nieko nepaliks Belvilio Kalėdų Senelis be dovanų - nei mažų, nei didelių.

 

Papildoma Kalėdų Senelio informacija Jums:

 

Visi norintys atvykti į „SPA Hotel Belvilį“ ir pamatyti Kalėdų Senelį, bei jaukų jo namelį, turi registruotis tel. + 370 652 55500. Kalėdų Senelis svečių lauks jau nuo gruožio mėn. 8 d. ir visus gruodžio mėn savaitgalius. Kas savaitę atnaujinsime informaciją Facebook (Belvilis) apie Kalėdų Senelio stebuklus, jo namelyje organizuojamas pramogas ir kūrybines veiklas. Dėl detalesnės informacijos ir  pasiūlymų kreipkitės telefonu +370 652 555 00 (www.belvilis.lt)

 

{smallpic:logo}

17. Dec 2012, 14:12

gerai, kad primine apie konkursa, ir mes spejom sudalyvaut😀bet vaikams net neuzsiminiau ka galima laimet, tiesiog pasakiau, kad laiskas Kaledu Seneliui😉

09. Dec 2012, 10:26

Manasis jau piešė, buvo užduotėlė, bet kadangi piešinukas jau matyttas, nutarėme tą pateitį perteikti kiek kitaip 😉 Jei pavyktų, tai dėl mažiaus būtų šaunu ir sudalyvauti 👍

08. Dec 2012, 22:20

Super dovanele😉

motinysteveza motinysteveza 08. Dec 2012, 20:45

beje, klausimas, ar galima atsiųsti kelis piešinius? ar patiems nuspręsti, kuris gražiausias ir atsiųsti vieną. nes užmačiau viena akim, ką piešia, prašysiu, kad dar nupieštų.... 😃

motinysteveza motinysteveza 08. Dec 2012, 20:39

cha, parodžiau nuotraukas ir pasakiau, jei nori apsilankyti, reikia nupiešti 😃 ir puolė piešti 😃

motinysteveza motinysteveza 08. Dec 2012, 20:23

na, mano penkiametė gražiau ir greičiau užrašys nei nupieš 😀 bet gal įkalbėsiu ir nupiešti 😀 prizas tikrai nerealus 😀 nežinojau, kad tokių dalykų yra Lietuvoje. nors tai ir komercija, bet man patinka 😀

08. Dec 2012, 18:15

sekmes neeeee dukras ner is tu svaruoliu kur raso grazius laiskus 😀 turim laiskuti bettttttttt

08. Dec 2012, 14:04

maniskis dar tik moka kaliaki maliaki priesti 😃

08. Dec 2012, 09:16

ohoho koks prizas 👍 saunu, galbut ir Domantui ateis ikvepimas 😃