Šeimos dieną mėgavomės gamtoje. II dalis

Šeimos dieną mėgavomės gamtoje. II dalis

17. May 2011, 00:00 blogietee blogietee

Kadangi šeimos dienos rytas prasidėjo puikiai, nutarėme, kad jei leisti laiką smagiai, tai leisti jį kuo ilgiau ir smagiau.

 

Nutarėme dienos linksmybes pratęsti Vingio parke, kur laiką leidžia daugelis šeimų. Augustas, nors ir piktas sėdėjo mašinoje važiuojant nuo Pūčkorių atodangos, bet nurimęs užmigo ir pamiegojo tik tą laiką, kol važiavome iki Vingio parko. Klydome, manydami, kad miegantį perkelsime į vežimėlį ir jis toliau miegos.

Kas gi gali miegoti, kai aplink tiek linksmybių ir žaidimų?

 

Nuotaika Augustui iš karto pakilo, vos pamačius visokius keturačius, motociklus, dviratukus ir kitas transporto priemones. Jis net be jokio piktumo savo vežimėlį iškeitė į akumuliatorinį motociklą. Iš pradžių pėdalą spaudė nedrąsiai ir dairėsi, kaip sesuo vairuoja keturatį, bet po to įgudo.

Pasivažinėję nuėjome tiesiog ant pievelės paspardyti kamuolio. Labai gerai, kad nepamiršome jo pasiimti. Vaikai labai smagiai paspardė kamuolį, kol tėvelis nuėjo nupirkti kapučino gėrimo ir dešrainių. Maistas gamtoje visąlaik skanesnis nei namuose. Na bent apetitas didesnis tai jau tikrai.

Kol pasižaidėm ir paužkandžiavom, laikas prabėgo labai greitai ir teko po truputį ruoštis atgal namo.

 

Eidami dar stabtelėjom pasižiūrėti aptvare laikomų paukščių. Pasigrožėjome ir mūsų kelionė buvo baigta.

Nors kelionė ir baigta, bet diena dar nesibaigia. Grįžus namo, Augustui rimčiau pamiegojus, dienos nuotykiai tęsis... Ar bus tęsinys? Sužinosite :)

 

Pečiukonių šeimyna

17. May 2011, 23:17

😀 👍 🌷

17. May 2011, 11:58

smagiai pramogaujat 👍

blogietee blogietee 17. May 2011, 09:03

Vaidut, mums tai nedaug 😉 pasakom kad gali vieną ką nors išsirinkti 😉 šį kartą buvo keturačiai, seniau atrakcijonai..
Na mano abu mažiukai į mane, tik mergaitė jau išauga tą panašumą 😃

17. May 2011, 08:28

koks mažasis žaidėjas 😃

17. May 2011, 08:04

😀O mazius jau mamos vaikas -nepabegsi 😃

17. May 2011, 07:49

Liuks. 👍
Man kai pasako panelytės, kad nori į Vingio parką pasidaro baisu. Oi kiek ten pinigėlių paliekame atrakcionams... Bet kadangi jis mums labai arti apsilankome labai dažnai. 😀