Savaitgalis - kavinėje su vaikais

Savaitgalis - kavinėje su vaikais

27. Nov 2012, 10:54 blogietee blogietee

Savaitgalis tikriausiai daugelyje šeimų būna daug įdomesnis ir turiningesnis. Tada šeimos su vaikais eina į parodas, kiną, koncertus. Taip pat užsuka papietauti ir į kokią nors kavinukę.

 

Mums šis savaitgalis taip pat buvo toks, kad su šeima pietavome ne namie, o kavinėje. Ir šį kartą (net sakyčiau, pirmą kartą) pietauti pasirinkome vaikų kavinukę.

 

Ir galiu pasidžiaugti, kad šį kartą pavalgėme ramiai, laukimas, kol atneš užsakymą, neprailgo nei tėveliams, nei mažiesiems. Nes vaikų kaip nebūta - žaidė, čiuožinėjo, žiūrėjo filmukus, o tėveliai ramiai sėdėjo prie stalo viską stebėdami.

Ši kavinukė patiko tuo, kad čia vaikams yra daug daugiau žaidimų nei kitose bendrose kavinėse. Kaip dauguma žinome, kad vien lapo ir pieštukų vaikui tikrai neužtenka. Laukimas užsakymo vaikui prilygsta, matyt, visai amžinybei.

 

P.S. nustebino tai, kad žmonės su mažais vaikais stovėjo eilėse, laukdami, kol atsilaisvins staliukas net po pusę valandos. Matyt, dėl vaikų ramybės ir sočių pietų to verta laukti, nors aplink daug kavinių su tuščiais staliukais.

 

Ar eidami pietauti su vaikais, renkatės, kad ir vaikams būtų patogi vieta? Ar esate patenkinti savo mieste esančių kavinių prisitaikymui šeimoms su vaikais?

 

Rima

 

29. Nov 2012, 00:08

labai smagu ir CUP vilniuje.tik nepamenu picerija ten kokia...bet ir ciuozykla,zaislai,masineles ir t.t.taip pat didziule supyne,aplink kuria staliukas su sedimomis vietomis,vaikai gali valgyti ir pamazu suktis ratu 😀) mano maziesiems ten labai patinka.

28. Nov 2012, 22:28

kaip smagu, žinosim kur vilniuje užsukti papietauti su vaiku. pas mus miestelyje yra keturios kavinės ir nė vienoje neteko matyti netik kad būtu žaidimų kampelis, bet neturi ir tokių dalykų kaip popieriaus lapas ir pieštukas ☹ turėti tai turi, tik vaikams neduota.

27. Nov 2012, 17:20

Smagu, ir gerai daro tos kavinės, kurios pagalvoja apie vaikučius 😉

blogietee blogietee 27. Nov 2012, 15:52

tai daugumoje kavinių yra spalvinimo reikmenys, lego kaladėlių, bet viskas yra vienoje erdvėje, o čia net atskirai viskas, kas nenori būti tarp vaikų eina į vidų, o kas su vaikais pietauja renkasi gėlytės formos vaikišką kavinės variantą 😉

blogietee blogietee 27. Nov 2012, 15:51

ši kavinukė konkrečiai tai Panoramoje, jei neklystu Čarli pica..

27. Nov 2012, 13:25

na, tik reikia paieskot, bet siaip as irgi pora kartu esu apsilankius su savo dukryte kavinese su zaidimo kambariais, ypac nustebino, kai mes stotyj uzbegom i Gusto blynine, o ten visas garveziukas vaikams padarytas, su ivairiomis spalvinimo knygelemis, piestukais, flomasteriais, Gabytes neimanoma buvo istraukt😉😃 dar maciau Panoramoj su visa zaidimo aikstele ir kibininej, kur netoli traku, tik ten ta zaidimo aikstele padaryta lauke, tai kazi ar pakeite ka nors atsalus orams😉 man rodos, siuo metu kavines suinteresuotos, kad pas juos lankytusi seimynos, juk su vaikais mes isleidziam zymiai daugiau pinigeliu😀

27. Nov 2012, 12:47

super tokia kavinuke,mes neiname pietauti su vaikais i kavines,ir tikrai vien delto kad ten nera vaikams zaidimu,o laukti jiems pietu tikrai sunku,ypac sunkiai nusedinciai mano dukrytei kuri laaabai judri,gaila kad tokia kavinuke randasi vilniuj,o kaune kiek zinau tokios mano rajone nera,kitam mikrorajone yra,zaidimu kambarys ir kavine bet ten maisto kainos ziauriai dideles,neapsimoka valgyt nes labai labai brangu

27. Nov 2012, 12:42

oho pirma karta girdziu apie tokia kavine.tikrai,o kur ji randasi?😉

27. Nov 2012, 12:30

Rima,kur tokia kavine randasi? 😉 ☺