Savaitgalio konkursas: Laimėk kvietimų į premjerą „Zita – pelytė“

29. Apr 2012, 00:00

„Mamyčių klubas“ jau informavo, kad gegužės 13 dieną  Menų spaustuvėje Vilniuje įvyks nepriklausomos jaunųjų aktorių trupės „Degam“ premjera „Zita – pelytė“.  Šiandien kviečiame laimėti kvietimų į premjerą.

 

Spektaklį vaikams pagal Vytauto V.Landsbergio pasaką „Kaip pelytė Zita žmogumi pavirto“ pristatys Jono Vaitkaus mokinys, režisierius Albertas Vidžiūnas.  

 

Muzikinė veiksmo komedija vaikams „Zita – pelytė“ – žaismingas pasakojimas apie niekaip neužmiegančios mergaitės Zitos kelionę į pramanytą pasaulį, kuriame tikras brolis tampa varnu, sesuo virsta pelytės mama, o nelauktai apsilankęs draugas  - įsimylėjusiu tarakonu...

 

Visa kūrybinė grupė džiaugiasi pristatydama dar nematytą garsiosios pasakos interpretaciją. Talentingi, aktyvūs ir spektaklyje gyvai muzikuojantys „Degam“ aktoriai kartu su pasakos autoriumi Vytautu V.Landsbergiu, bei režisieriumi Albertu Vidžiūnu išradingai ir su humoru kreipiasi į žiūrovą, siūlydami prisiminti savo vaikystę ir bemieges naktis, kada akis užmerkti padeda tik pasaka.

 

KONKURSAS!


Jeigu nori laimėti kvietimą dviem į šį spektaklį, atsakyk teisingai į vieną klausimą. Atsakymų laukiame iki sekmadienio, balandžio 29 –osios vakaro. Pirmadienį, balandžio 30-ąją paskelbsime vieną laimėtoją. 

 

Sėkmės atsakinėjant ir iki susitikimo spektaklyje!