Savaitgalio konkursą laimėjo...

Savaitgalio konkursą laimėjo...

06. Feb 2012, 08:00

Dvi dienas mūsų svetainėje vyko konkursas, kurio prizas - bilietai dviems į neseniai atgimusios ir žiūrovus maloniai stebinančios intymios vyrų trupės "Ereliai" pasirodymą Vilniuje.

 

Užduotis buvo paprasta - komentaruose parašyti, kokia, jūsų manymu, yra ideali Valentino diena. Gal tokią jau turėjote, o gal tik planuojate?...

 

Ačiū visoms atsakiusioms mamytėms, kiekviena iš Jūsų verta prizo. KIEKVIENA! Tačiau taisyklės yra negailestingos - teko rinktis, ir mes išrinkome... mamą DANGUOLĘ (danguole)! Štai ką ji parašė:

 

Danguolė: "Meilės diena turi būti kiekvieną dieną. Juk meilės ir dėmesio niekada nebus per daug. Dovanėlių tikrai nepirksiu, bet palepinsiu. Mano planas toks paprastas, bet neprastas. Ketinu iškept jo mėgstamų cinamoninių bandelių, padėti jas mašinoje. Kad važiuodamas į darbą jas rastų. O kai tėvelis grįš - jo lauks besišypsantis mūsų meilės vaisius, vakarienė. O kai mažiukas užmigs, tai tada jau ir lepinsiu. Glamonėm, karštu šokoladu, masažu.. Juk aš taip jį myliu, ir man taip gera jį mylėti. Mamytės, meilės Jums".

 

Miela Danguole, Jums atitenka kvietimai dviems į smagų "Erelių" pasirodymą Keistuolių teatre vasario 15 dieną, 19 valandą! Parašykite mums laiškutį el. paštu redakcija@mamyciuklubas.lt ir sutarsime, kaip perduosime kvietimus!

 

Apie dovaną:


Intymumas, romantika ir daug juoko – tik „Erelio“ pasirodymuose

 

 Taip jie ir vėl kartu! Garbingai raudonuoju kilimu leidžiasi į jubiliejines 25 metų gastroles. Ir gali būti, kad labai trumpam – tik vienam turui, o gal ir ne. Sakė maždaug taip, kai bus nebe smagu kartu – nebevaidins.  Kultiniams, legendiniams ir visokiais kitokiais epitetais pasidabinusiems vyriausiosios Keistuolių teatro kartos aktoriams Robertui Aleksaičiui, Dariui Auželiui, Aidui Giniočiui, Andriui Kaniavai ir Dariui Miniotui, dar žinomiems kaip Intymi vyrų trupė „Erelis“, prieš gerus 25 metus teko pabūti studentais.

 

„Išperėtas“ aktorių studentavimo laikais spektaklis šiandien, po 25 metų, vertinamas kaip atsvara visam tuo metu vyraujančiam agitbrigadiniam humorui. Tačiau asociacijos, kuriomis žaidžiama, bus atpažįstamos ne tik tam, kas bent puse kojos buvo ir bent viena akim matė tarybinį pasaulį, bet ir tam, kam visada buvo įdomu kaip buvo ten, kurie ištempę ausis klausėsi mamų ir tėčių gyvenimo istorijų. Daugiau informacijos - www.idioteatras.lt

06. Feb 2012, 20:52

🤗 sveikinimai

06. Feb 2012, 11:08

Danguole, lauksime Jūsų laiško el.p redakcija@mamyciuklubas.lt

06. Feb 2012, 11:07

🌷 🎉

06. Feb 2012, 10:50

ačiū 😀 kokia aš laiminga 😀 labaiii ačiū

06. Feb 2012, 08:36

sveikinimai 🌷