Ryškiaspalvis palydovas

Ryškiaspalvis palydovas

14. Dec 2020, 20:46 Seikarolina Seikarolina

Labai džiaugiuosi, kad gavome galimybę išbandyti šį Philips avent puodelį su šiaudeliu. Sunku rasti kas tiktų mano ypač išrankiam vaikučiui. Nuo pat pirmų vandens ragavimų jau pamačiau, kad bus problema noriai gerti vandenį. Išbandėme daugybę gertuvių nuo pačių brangiausių iki pačių pigiausių. Ir tada į mūsų šeimą atkeliavo Philips avent puodelis su šiaudeliu. Neslėpsiu, mažylis iškart nebuvo labai sužavėtas. Įkalbinti atsigerti iš šios gertuvės buvo nelengva, bet susitarti pavyko. Ir kasdien vis dažniau pats, be mamos įtikinėjimų, jis prieina prie šio puodelio ir atsigeria.

Labai patiko puodelio spalva, tarp žaislų gausybės nesunku atrasti ir paslėptą gertuvę, nes spalva ryški. Puodelis sandariai užsidaro, vanduo neišsilaisto net ir vaikui lakstant ir netyčia išmetus gertuvę. Džiugina ir tai, kad šiaudelis yra minkštas, nes su kietu šiaudeliu dažnai užsigaudavo. Mažyliui nėra sunku traukti vandenį, bet ir nėra didelis vandens padavimas, dėl to vaikas nespringsta. Kas labiausiai nustebino – mažylis pradėjo daugiau išgerti vandens. Nors ir rečiau prie puodelio prieina, bet išgeria daugiau. Vis tenka puodelį pripildyti. Tas labai džiugina.

Puodelį labai paprasta išrinkti ir surinkti, patogu plauti, dangtelis gerai ir lengvai užsisuka. Tik mums trūksta rankenėlių, nes kartais sunku vaikučiui paimti. Ypač kai valgo rankytėmis, o jos nebūna švarios nuo maisto.

Mes rekomenduojame išbandyti šį puodelį ir gal tai bus jūsų mažylio palydovas. Mes dar pratinamės prie jo, bet kasdien vis situacija gerėja, vandens mažylis išgeria žymiai daugiau nei įprastai. Dėkojame už galimybę išbandyti šį puodelį. :)

 

p.s geresnės nuotraukos padaryti nepavyko, mažylis šiuo metu nedraugauja su kamera ;D