Recenzijų KONKURSAS: Naujos vaikiškos knygelės!

Recenzijų KONKURSAS: Naujos vaikiškos knygelės!

23. Jul 2013, 13:45 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kol laukiame padovanotų vaikiškų knygelių recenzijų iš Astripaprika ir Jaldija, nesnaudžiame ir siūlome dar sudalyvauti konkurse!

Leidykla "Flintas" dovanoja ir lauks šių Kęstučio Navako parašytų ir Marijos Smirnovaitės iliustruotų knygučių, skirtų 3-5 metų vaikams, recenzijų:

Knygelė "Udo ir Dra niekaip nesusikalba“
Nuotaikinga pasakėlė apie neįtikėtinai keistą uodo Udo ir dramblio Dra susitikimą. Meistriškai parašytas tekstas paskatins pamąstyti ir pasikalbėti su vaiku apie tai, kaip būti nei dideliam, nei mažam, kad galėtum pastebėti, išgirsti ir suprasti gyvenančius šalia.

Ši knyga pelnė geriausios 2012 m. knygos mažiesiems skaitytojams apdovanojimą.

Knygelė „Ži ir Be stebi saulėlydžius“

20130723134524-31318.jpg

Žaisminga pasakėlė apie dvi tiek savo išvaizda, tiek pomėgiais skirtingas bičiules – žirafą Ži ir beždžionėlę Be. Lietuvių autoriaus parašytas lengvai skaitomas tekstas kviečia pamąstyti apie skirtumus, gebėjimą rasti bendrą sprendimą bei mokėjimą gyventi drauge nesipykstant. Perskaičius knygelę „Ži ir Be stebi saulėlydžius“ bus kur kas lengviau su vaiku kalbėtis apie bendravimą ir tikrą draugystę.

Kaip dalyvauti recenzijų konkurse? 

- Apžiūrėkite kartu su vaikučiu jo knygų lentynas ir išrinkite pačią mėgstamiausią ar neseniai skaitytą;

- Aptarkite kas ten patiko, kas nelabai. Kodėl?

- Mamytė tai parašo savo straipsnyje, kurį gali įkelti paspaudus ČIA . Pasirinkite kategoriją MAŽYLIS ir žymą BIBLIOTEKĄ. Parašius, spauskite IŠSAUGOTI. 

Recenzijų laukiame iki liepos 30 dienos vidurnakčio. 

24. Jul 2013, 22:29 Goda

Aišku, dėkui už paaiškinimą 😉

Utopija, bandau rasti "galus" už ką ir kaip, bet siūlyčiau kuo greičiau skaityti knygelę, spręsti užduotėles ir paskui pasidalinti su mumis įžvalgomis 😀
O jeigu rimtai, tai knyga už puikią "Dvasinių skyrybų" recenziją.

23. Jul 2013, 14:20

Norėjau paklausti. Aš gal ką praleidau ? Nes šiandien atvežė knygutė kurjeris "Tėvai, vaikai ir pinigai", bet nemačiau, kad būtų skelbta, kad gausim 😀 Ir kartu žurnaliukas KUTIS įdėta.