Pratinimosi prie puoduko A-B-C: I yra ĮRANGA

Pratinimosi prie puoduko A-B-C: I yra ĮRANGA

30. Jul 2013, 09:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kai manote, jog esate pasiruošę pradėti vaikutį mokyti naudotis puoduku, pasirūpinkite ir būtiniausia įranga. Išsirinkite kokį puoduką pirksite - tradicinį, gal grojantį ar specialų transformuojamą, kuris vėliau taps specialiu ant tualeto uždedama sėdyne. Dabar puodukų pasirinkimas yra didžiulis, todėl reikia gerai apgalvoti ko jūs norite ir kiek tam galite skirti pinigų. Geriausio varianto nėra, tad atkreipkite dėmesį  į patogumą. Jeigu vaikutis smulkesnis - nebijokite “pasimatuoti” puoduko, nes vėliau dėl nepatogumo mažylis nebenorės ten sėstis. 

Taip pat įsigykite specialių "Huggies® Pull-Ups®" sauskelnių, kurias vaikučiai lyg tikras kelnaites galės nusimauti ir apsimauti.

Mokymuisi labai padeda ir įvairios knygutės. Knygutėje “Mažoji princesė. Kur mano puodukas?” Tony Ross pasakoja kaip sunkiai princesė nusprendė naudotis puoduku, tik šis, pasirodo ne visada būna po ranka. 

20130729171548-50082.jpg

Leidyklos “Nieko rimto” knygelės su garsais “Princesės Paulės puodukas”, “Pirato Pijaus puodukas” taip pat nuotaikingai pasakoja, kad sauskelnės princesėms ir piratams netinka ir jie labai džiūgauja jas iškeitę į puoduką. Knygelės trumpos ir labai gražios, tad puikiai tinka skaityti naudojantis puoduku.

20130729171610-24592.jpg

Pratinimo prie puoduko A-B-C pradžią rasite čia

Huggies ® Pull-Ups ® sauskelnės-kelnaitės puikiai padės kiekvienam puoduku naudotis besimokančiam mažyliui!


Gintarep Gintarep 30. Jul 2013, 09:45

ko tik nebuna 👍