Išbandome Philips Avent puodelį su snapeliu

Išbandome Philips Avent puodelį su snapeliu

04. Jul 2019, 06:30 Kristina Kristina

Ryški vasaros pradžia kartu su Avent puodeliu kietu snapeliu!

Ryškių spalvų, akį traukiančios, bei dėmesį atkreipiančios gertuvės rekomenduojamos vaikams nuo 18mėn. Tačiau metinukui Vyteniui puikiai tiko ir patiko naujoji gertuvė! 

Gertuvės dizainas - ypač patiko spalvų ryškumas, bei pasirinkimas! Nors mažyliui naujoji gertuvės forma patiko ir kėblumų savarankiškai gerti nesukėlė, visgi dar norėtųsi rankenėlių patogiau laikyti. Bet kadangi gertuvės vidurinioji dalis yra grublėto paviršiaus iš rankyčių neišslysta. 

Kartu su gertuve yra apsauginis dangtelis, kuris apsaugo nuo skysčių pratekėjimo transportvaimo metu. Gaila, kad jis nėra fiksuojamas prie gertuvės, kadangi iškart krenta ir dažnai kur nors pasimeta. Gertuvės filtras vožtuvėlis - jei įdėtas tinkamai, puiku! Neprabėga vartant gertuvę ir puikiai geriasi, tačiau nukritus, trenkus arba jam tiesiog atšokus gertuvė leidžia vandenį arba nebėga skystis geriant, visada reikia stebėti ir taisyti, kartais tai sukelia nepatogumų. 

Kaip ir kitus gaminius, patogu yra kad gertuvė nereikalauja ypatingos priežiūros. Visos dalys lengvai atskiriamos bei lengva prižiūrėti,valyti ir net plauti indaplovėje!

Vyteniui naujoji gertuvė labai patiko ir atsigėrimui ir žaidimams! Užimtumui puikiai tiko gertuvė ir dangtelis - nuimt/uždėt. 

O mama šį kartą neliko patenkinta 100proc. Nors dizainas ir gražus, bei gertuvė patogi, parinktas tinkamas talpos dydis, yra ir dalykų kuriuos reikėtų patobulinti, t.y. Vožtuvėlio fiksavimas. Džiaugiamės turėję galimybę išbandyti Avent puodelį gertuvę mažiesiems!