Philips Avent gertuvė su šiaudeliu patiko dėl 3 priežasčių!

Philips Avent gertuvė su šiaudeliu patiko dėl 3 priežasčių!

21. Oct 2019, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Prieš kelias dienas mus pasiekė siuntinukas, kuriame radome Philips Avent gertuvę su šiaudeliu. Tik išėmus iš dėžutės, akį patraukė smagus dizainas - drakoniuką primenantis dangtelis. Na, ir sūnelis Vincas, tik pamatęs ryškias spalvytes iškart norėjo čiupinėti, žiūrinėti, pažinti. Nieko nelaukę sterializavome gertuvę ir pripildę ją tyro vandenėlio skubėjome išbandyti.

Nors anksčiau Vincui gerti iš šiaudelio sekėsi sunkiai, mano nuostabai, jia greit perprato sistemą ir ėmė siurbčioti. Užbėgant pasakojimui už akių, galiu pasakyti, kad, nors mano vaikas vandenį tikrai mėgsta ir geria noriai, dar niekada nėra išgėręs tokio kiekio per dieną. Tarp pagurkšnojimų mažylis švelniai kramsnojo minkštutėlį šiaudelį, mat laukiame dantukų papildymo. Džiugu, kad šiaudelis ne kietas, taigi ir dantenų užsigavimo ar kitų vietų (pvz. akių) susižeidimo tikimybė sumažėja iki 0.

Matau, kad sūnui labai paprasta išlaikyti gertyvėlę rankose dėl jos formos. Lengvai išlaikoma mažoje rankytėje, gertuvė apkeliavo jau dayg ratų apie namus. Puiku, kad nereikia jos lenkti, versti į viršų, norint atsigerti, unikalus šiaudelis palengvina ir supaprastina gėrimo procesą mažyliui. 
Už kelių dienų švęsime Vinco dešimtą mėnesį, bernužėlį labai sunku nulaikyti ant rankų, juda, lipa, visur stojasi. Gertuvytė puikiai atitiko šio judraus jaunuolio poreikius, nes sukinėjama, vartinėjama ir ridenama, ji nepraleido vandens net atidarytu dangteliu. Tai man didelis pliusas, nereikia pyktis persirenginėjant. 

Vaikštant lauke, mėgstu sūnų nešioti nešioklėje, šilta, patogu, malonu ir mamai ir vaikui. Iki šiol tekdavo atlaisvinti petnešas, kad vaikutis galėtų patogiai atsigerti pasivaikščiojimo metu. Tačiau su šia gertuvyte tai tapo taip paprasta! Dėl jos dizaino bei šiaudelio atsigeriam easy peasy ir keliaujame toliau grožėtis gamta.

Išplauti gertuvę labai paprasta, detalių nedaug, greitai galima paruošti kitam naudojimui.

Philips Avent gertuvė su šiaudeliu man labai patiko, nes:

  • nepraleidžia vandens net atidarytu dangteliu;
  • patogi forma, pritaikyta laikyti mažoms, neįgudusioms rankytėms;
  • patogus, minkštas, saugus šiaudelis. 

Gertuvės dizainas, spalva tiesiog vilioja mažylį gurkštelėti vandens vėl ir vėl. Tai  galbūt galėtų palengvinti dalią tų mamų, kurių pipirai nelabai noriai geria vandenį.

Vienintelis minusas, kurį pastebėjau, tai, kad nukritus gertuvei, iškarto nukrenta (išsimontuoja) dangtelis. Jį nėra sunku įstatyti atgal, tačiau pritvirtinimas nėra pats patvariausias.

O pabaigai, tikrai rekomenduoju šią gertuvę, ypač pradėjusiems vaikštinėti mažyliams.