Pažintis su JORDAN dantukų priežiūros priemonėmis

Pažintis su JORDAN dantukų priežiūros priemonėmis

10. May 2019, 09:59 LePukuota LePukuota

Prieš savaitę gavome JORDAN rinkinuką - dantų šepetėlį skirtą 3-5 m. vaikučiams ir dantų pastą (0-5 metams). Elijas labai apsidžiaugė, nes priemonės tikrai žaismingos, su linksmais paveikslėliais, o man magėjo išbandyti kaip jam patiks valytis dantukus.

Dantų šepetėlis su minkštais šereliais, labai patogus paiimti tiek vaikui, tiek tėveliams, turim daug įvairių šepetukų, bet šis tapo mėgstamiausias. Vaikai tikrai išsirinks iš gausybės skirtingų dizainų.

Dantų pasta skirta vaikams iki penkerių metukų, be SLS, be sulfatų, su rekomenduojamu fluorido kiekiu (500 ppm). Elijas jau senokai išspauna dantų pastos likučius, tad drąsiai valomės dantukus su fluoridu, gaila bet du dantukus jau puola kariesas. Dantų pasta yra skaidriai melsvos spalvos, kas man patiko, nes taip netepa rūbų kaip baltos pastos, jei netyčia pakliūna ne ten kur reikia. Skonis švelnus aviečių, patiko tiek sūnui, tiek man pačiai. O kas svarbiausia, pasta švelniai ir gerai išvalo dantukus. Aš visad vaikų pastas išbandau pati, tai jaučiu ir ant savo dantų :).

Mums patiko testuojami produktai, dėkojam JORDAN ir MK, rekomenduojame ir kitiems išbandyti! Kad vaikučiai džiugintų pasaulį sveikų dantukų šypsena! :)