Paskutinės dienos dalyvauti vasariškų desertų konkurse!

Paskutinės dienos dalyvauti vasariškų desertų konkurse!

17. Jul 2012, 00:00

Šiandien ir rytoj laukiame Jūsų desertų konkursui "Mmm... Skanumėlis!". Jeigu ramybės neduoda mintis: "Galėčiau pagaminti ir aš", paskubėkite, ir padarykite tai šiomis dienomis.

 

Apie konkursą:

 

-Konkurso metu atsiųskite įvairiausių vasarinių desertų. Puiku, jei į jų sudėtį įeitų ir viena kita uoga. Tai nebūtina sąlyga, bet būtų pliusas. 

 

-Viena mamytė gali atsiųsti neribotą kiekį desertų.

 

-Būtinai parašykite recepto sudėtį, pagaminimo eigą ir, žinoma, atsiųskite nuotraukas - kaip viską gaminote. Nepamirškite sugalvoti savo desertui pavadinimą. 

 

-2 desertų autores išrinks pagrindinių prizų steigėjas - Stephen Joseph atstovas Baltijos šalyse, o 1 desertų autorę rinks "Mamyčių klubo" redakcija.

 

-Receptus (pasakojimą su nuotraukomis) siųskite paspaudę Mamyčių klubo portale esantį rožinį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

DĖMESIO! Neseniai prie MK būrio prisijungusioms mamytėms primename, kaip į tekstą įkelti nuotraukas - viskas paaiškinta ČIA Labai dažnai naujokės atsiunčia tik vieną viršelio nuotrauką ir vieną sakinį. Labai prašau įsiskaityti į konkurso sąlygas ir kaip įkelti nuotraukas (jei kas neaišku, klauskite el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt)

 

DOVANOS!

 

Pagrindinius prizus įsteigė Stephen Joseph - praktiškų ir smagių dovanų parduotuvė vaikams!

 

Dailiai sudygsniuota romantiška rankinė madmuazelei

1

 

„Stephen Joseph“ dygsniuota rankinė pagaminta iš švelnios medvilnės, o žaismingi paveikslėliai suteikia papildomo žavesio ir išskirtinumo.

Medvilninė rankinė-baletas

 

Ištraukiamas žaismingas krepšiukas

 2

 

Pagelbės parduotuvėje, neštis smėlio žaislus, maudymosi aprangą. Smagiai pritaikomas ir suaugusiems! Šie spalvingi „Stephen Joseph“ krepšeliai labai įdomūs, nes galima suvynioti į mažą smagų personažą - žaisliuką, uždaromą užtrauktuku. Ištraukus maišelį spalvingas personažas virsta maža šonine kišenėle. 

Maišelis susukamas į personažą Krabas

 

 4

O Mamyčių klubo redakcija įsteigė simpatijos prizą - vienai autorei padovanos MILUPA vaisinį kokteilį:

 

3