Pasirodo saulės bijoti nereikia

Pasirodo saulės bijoti nereikia

03. Jul 2015, 16:44 Raudona braškė Raudona braškė

Vos tik gavome kremuką, su nekantrumu suskubome išmėginti. Šį kartą didžiąją iniciatyvą ėmė rodyti mano mažasis. Dar nespėjus dorai apžiūrėti, čiupo į rankutes ir pamėgino savarankiškai juo temptis 20150703163522-30104.jpg
Sakyčiau visai neblogas pirmasis įvertinimas :)
Kremas patiko tuo,kad nepalieka lipnumo. Jis vos vos tirštesnis už pienelį. Masažuojamas labai greitai susigėrė, ko nebūdavo su mūsų turėtais kremais nuo saulės. Būtent lipni jų tekstūra sukeldavo mažylio nepasitenkinimą ir nekantrumą tuojau pat baigti šią procedūrą. Tad su Bubchen kremuku šią procedūrą atlikome be pykčio. Pats didžiausias pliusas :)
Kvapas gan keistas, bet nesintetinis, neįkyrus, tačiau apibūdinti kuo kvepia negalėčiau, nes niekaip nesugalvoju tam palyginimo.
Bandomoji kremo pakuotė man ypač tiko ir patiko, nes makt ir nugulė mano rankinėj, tad visur ir visada gali būti po ranka. Mažutė, būtent tiek kiek reikia kremuko vienai vasarai. Anksčiau mūsų turėti kremai buvo didelėse pakuotėse, tad vis tikrindavau ar nesibaigė galiojimo laikas, o ir neštis būdavo sudėtinga.
Išsitepę kremuku keliavome tvarkyti reikalų ir reikaliukų. Saulutė tikrai gan intensyvi ir aktyvi, bet ant nuogų mažylio kūno vietų nesimato jokio paraudimo ir nudegimo. Tiesa, buvome iš anksčiau nudegę skruostukus, tad patepus šiuo kremuku rausvi skruostukai atgavo savo spalvą.
Patiko. Bubchen pamažu užkariauja mano ir mano mažylio simpatijas. Ši vasara su Bubchen bus tikrai saugi.

Raudona braškė Raudona braškė 04. Jul 2015, 18:55

Šiandien toliau tęsėme eksperimentą su naujuoju kremuku. Saulutėje žaidėme apie 4 val. Ant odelės nė menkiausio paraudimo neatsirado.