Pasiilgai "Teatriuko"? Dalyvauk konkurse ir laimėk kvietimų!

Pasiilgai "Teatriuko"? Dalyvauk konkurse ir laimėk kvietimų!

27. Oct 2011, 00:00

Vaikų mylima šaunių aktorių trijulė, pasivadinusi "Teatriuko" vardu, pradeda naują sezoną ir kviečia į pirmąjį spektaklį Vilniuje.

 

Spalio 30 d. 15 val. "Teatriuko " spektaklis "Pasakos telefonu" kino teatre  "PASAKA"!

 

Apie spektaklį:

 

Tai muzikinis spektaklis vaikams pagal italų rašytojo Dž. Rodario pasakas. Vaidina ir dainuoja trys aktoriai, trukmė apie 45 min.

 

Spektaklis apie tėvų ir vaikų santykius, apie netradicinį bendravimą. Mažieji žiūrovai taip pat dalyvauja pasakų kūrime.

 

“Varezės mieste gyveno senjoras Bjankis. Jis tarnavo vienoje prekybos firmoje ir šešias dienas iš septynių važinėjo po visą Italiją. Sekmadienį jis grįždavo namo, o pirmadienį vėl leisdavosi kelionėn. Atsisveikindama su juo, duktė kiekvieną kartą sakydavo:  - Tėveli, būk geras, sek man kiekvieną vakarą po pasaką…

{smallpic:1}

 

Režisierius, kompozitorius, dailininkas Žilvinas Ramanauskas.

Vaidina ir dainuoja aktoriai:
Dalia Mikoliūnaitė (“dukrelė Bimba”)
Arturas Varnas (“tėtis Bjankis”)
Žilvinas Ramanauskas (“Nonsensas Žilberto”- spektaklio metu gyvai atlieka muziką ir dainas scenoje).

{smallpic:2}

 

"Mamyčių klubas" siūlo  laimėti kvietimų į spektaklį "Pasakos telefonu". Spausk nuorodą ir dalyvauk konkurse "Mamyčių klubo" puslapyje Facebook tinkle:

 

http://www.facebook.com/mamyciuklubas.lt

 

Beje, šiuo metu rengiame interviu su trupės aktoriais, kuriame klausiame, kur jie buvo "dingę" kurį laiką ir  kokių staigmenų mums paruošė artimiausiu metu. Tad, kaip mėgstama sakyti, "laukite tęsinio".