Pasaka apie žaislus

Pasaka apie žaislus

08. Oct 2011, 00:00

Julijos pasaka mažyliui apie žaislus...

 

Mano brangus stebuklėli, noriu tau pasekti pasaką apie tave supančius žaislus. Jie tokie, kaip ir tu, yra gyvi, tiesiog jie pradeda kalbėti naktį. Dieną, kai tu dūksti, valgai, eini į lauką, ar kai užsiimi kažkokia įdomia veikla, tavo žaislai (net gi kai tu su jais žaidi) tave stebi, iš tavęs mokosi, ką ir kaip reikia daryti.

 

Tu turi gražiai su jais žaisti, nes jie ima iš tavęs pavyzdį, o vakare, kai tu eini miegoti, jie prabunda ir viską atkartoja kaip ir tu, kai dieną su jais žaidei. Tai tartum mažas stebuklingas pasaulis, kuriame gyvuoja žaislai. Tai yra tavo mašinos, lėlės, pliušiniai žaislai ir dar daugelis kitų labai įdomių žaisliukų. Į šį mažą stebuklingą pasaulį tu gali pakliūti, tik kai užmigsi ir susapnuosi gražų gražų sapnelį, kuriame išvysi daug daug įvairių žaisliukų, žaidimų.

 

Reikia tik vieno dalyko - užmerkti akytes ir labai labai norėti patekti į šį mažą stebuklingą žaislų pasaulį, kur tavęs lauks daugelis įdomių dalykų. Šis stebuklingas pasaulis vadinasi sapnas.

 

Tad užmerk akytes ir keliauk į mažą stebuklingą pasaulį... saldžių sapnų, mano angelėli.

 

Nuo redakcijos:

Labai kviečiame paskubėti kurti pasakas ir kitas mamas. Konkursas vyksta iki spalio 10 dienos. Psichologinio konsultavimo grupė įsteigė puikius prizus - Emocinių lėlių kūrybinius rinkinius:

1

2

3

 

Sukūriau tau pasakėlę - iki spalio 10 d.

jaldija jaldija 08. Oct 2011, 19:50

👍

vaidlina vaidlina 08. Oct 2011, 00:06

🤗