Papasakok apie vaiko apetitą ir degustuok "Oiledixin Niam-niam"!

Papasakok apie vaiko apetitą ir degustuok "Oiledixin Niam-niam"!

09. May 2012, 00:00

Jei tavo vaikas - nevalgiukas, papasakok apie tai. Iš visų jūsų istorijų  išrinksime 10-15 mamyčių maisto papildo „Oiledexin Niam-niam“, kuris skatina vaikučių apetitą, degustacijai.

 

Ne viena šeima susiduria su tuo, kad vaikutis nevalgo arba mažai valgo, ir tai nevisaverčius maisto produktus. Tad Jums suteikiame galimybę išbandyti „Oiledixin Niam – Niam“ – skysto pavidalo maisto papildą, skatinantį apetitą, turintį patrauklų aviečių skonį bei kvapą, kurį labai mėgsta vaikai.

 

1

 

Dėl malonaus papildo skonio nereikės vaikų per prievartą versti jo gerti. Šis produktas praturtintas selenu, aronijų sultimi, alavijo ekstraktu, cinku ir ypatingą reikšmę augančiam organizmui turinčiais A, C ir E vitaminais, kurie žmogaus ląstelėse nesintetinami, todėl turi būti gaunami su maistu ar jo papildais.

 

„Oiledixin Niam – Niam” sudėtyje nėra dažiklių ar cheminių priedų, todėl tai saugus produktas, skirtas vaikų apetito skatinimui.

 

Ką reikės daryti?

 

Atsiųskite savo pasakojimą apie tai:

-kaip jūsų vaikučiai nepakankamai valgo?

-kada apskritai nenori valgyti, kada neturi apetito?

-kaip tuomet vaikas jaučiasi?

-ką labiausiai mėgsta iš maisto produktų ir ko nemėgsta?

-ar tarėtės dėl to su šeimos gydytoja?

 

Savo pasakojimus (nors su viena mažylio nuotrauka) siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

Pasakojimų laukiame iki gegužės 12 d.

 

Iš visų jūsų pasakojimų išrinksime mamytes, kurios testuos ir degustuos „Oiledixin Niam – Niam“, ir vėliau parašys savo atsiliepimus.

 

Labai prašome nedelsti, nes norime kuo greičiau išsiųsti jums paragauti šį maisto papildą.

 

Sėkmės.

10. May 2012, 22:37

Nu ir mane i nevilti varo tas nevalgymas. Sako kai isalks pats paprasys - nu nebuna tokiu stebuklu pas mus, nebuna. O jau dziusna jis pas mane. Pazistamos 10 menesiu kudikis sveria tiek kiek mano dvimetis 😕

10. May 2012, 11:09

as pritariu Ziviliai 😀 auginu du nevalguolius

09. May 2012, 23:27

Manoji nevalgi visiskai.i diena jei sukisu 2-3saukstelius buna valio! bet nesinori duoti jokiu papildu.....kolkas geria mp tad kol dar nuo jo priaugs svorio normaliai tol nepergyvensiu,o po to bus matyt 😀 arba ims valgyti arba reiks isbandyt ir si sirupeli 😀

09. May 2012, 17:34

Mes ji vartojau jau beveik menesi ir galiu pasakyti kad jokio ypatingo poveikio nepastebejau. Niekas nepasikeite, pinigai ismesti i bala nes kainuoja tikrai nepigiai ☹