Pagalba jautriai vaikų odelei

Pagalba jautriai vaikų odelei

22. Jul 2011, 09:00

 

Vasarą mažieji neišlenda iš vandens telkinių, o kūdikius vonioje maudome irgi dažniau negu kitais metų laikais. Vaikų odos priežiūra tampa itin aktuali.

 

Visa Oilatum produktų linija, pagaminta mineralinių aliejų pagrindu. Mineralinis aliejus kaip medžiaga yra bekvapis, besplavis,

beskonis, todėl nedidina odos jautrumo ir yra ilgai išliekantis.

 

 

Oilatum® emulsija


 

 

Oilatum® emulsija emulsija visiškai ištirpsta vandenyje ir puikiai minkština jį. Oda efektyviai saugoma, minkštinama ir drėkinama.Tada nereikia naudoti muilo. Svarbu ir tai, kad Oilatum® emulsija iš karto įsigeria į odą, nelieka jokių riebalų pėdsakų. 

 

 

Oilatum® kremas

 

Oilatum® kremas sukuria apsauginę odos plėvelę, kuri saugo kūdikio odelę nuo sausėjimo ir kito žalingo aplinkos poveikio. Kremas nesukelia alergijos, neužkemša odos porų. Ypač tinka kūdikiams. Jis tinka veidukui, sausoms kūno vietoms (keliams, alkūnėms), taip pat odos priežiūrai, sergant atopiniu dermatitu, vystyklų dermatitu ir psoriaze (žvyneline).

 

                                                                       Oilatum® odos minkštiklis

minkstiklis

 

Pagrindinė Oilatum® odos minkštiklio sudedamoji dalis – skystas parafinas, odos paviršiuje suformuojantis nepralaidžią apsauginę aliejinę plėvelę, kuri neleidžia prarasti pernelyg daug drėgmės ir padeda palaikyti normalų odos drėgmės lygį. 

Efektyviausia juos naudoti iš karto po maudymosi, kada oda yra dar drėgna, geresnis efektas pasiekiamas tepantis keletą kartų per dieną. Svarbu tai, jog net ir pagerėjus odos būklei emolientus reikia naudoti nepertraukiamai.

 

Oilatum®  dušo gelis

gelis

 

Vyresniems vaikams, suaugusiems žmonėms galima naudoti Oilatum®  dušo gelį, kuris drėkina, minkština ir sušvelnina odą, apsaugo nuo drėgmės praradimo.

 

 

Oilatum®  muilas

 

muilas

 

Įprastiniai muilai, ypač šarminiai, pažeidžia natūralų odos pH, dėl ko opa gali dar labiau sudirgti. Muilų sudėtyje esantys detergentai gali  gali išplauti odos riebalus ir dėl to oda dar labiau sausėja. Todėl, turintiems sausą ir jautrią odą reikėtų rinktis sausai ir  jautriai odai specialiai sukurtas prausimosi priemones, pavyzdžiui, Oilatum®  muilą - soap bar. Muilo pagrindą sudaro didelio molekulinio svorio riebalų rūgštys, dėl to muilas mažiau įsiskverbia į odą ir mažiau dirgina. Be to, mineraliniai aliejai suformuoja apsauginė aliejinę plėvelę, kuri apsaugo nuo drėgmės praradimo.

 

Oilatum®   kremas su mineraliniu aliejumi

kremas

 

Oilatum®   kremas su mineraliniu aliejumi rekomenduojamas sausos ir jautrios odos priežiūrai. Oilatum kreme nėra dažiklių, kvapiųjų medžiagų, parabenų, o sudėtyje esantis polivinilpirolidonas sustiprina susidariusią aliejinę plėvelę ir padeda ilgiau jai išsilaikyti.

 


Oilatum® losjonas   

losjonas

 

 Oilatum®    losjonas rekomenduojamas didesniems kūno plotams. Jo sudėtyje yra taukmedžio sviesto, kuris turi odą minkštinančių savybių. Losjone nėra dažiklių, parabenų.

 

LT/ACH/0009/11

23. Jul 2011, 09:04

logiska 😉aciu 😀

blogietee blogietee 22. Jul 2011, 22:01

manau, jei tinka kūdikiams, tai suaugusiams jau be abejo tiks 😉

22. Jul 2011, 16:45

Norejau paklausti ar Oilatum produkcija tinka ir suaugusiems?