Pabaikite sakinį "Mano tėtis - pats..." ir dalyvaukite konkurse!

Pabaikite sakinį "Mano tėtis - pats..." ir dalyvaukite konkurse!

28. May 2013, 08:30 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Iki birželio pirmosios kviečiame dalyvauti naujame fotokonkurse, skirtame Tėčio dienai. Pabaikite sakinį "Mano tėtis - pats..." ir atsiųskite šaunių tėčio su vaiku (-ais) nuotraukų.

  

Fotokonkursas "Mano tėtis - pats..."

 

Konkurso sąlygos:

 

-Kaip jau turbūt supratote, teks pabaigti šį sakinį "Mano tėtis - pats..." Tiesiog paklauskite savo vaikučių, koks yra jų tėtis. O jei vaikai dar nemoka kalbėti, šį sakinį pabaikite jūs. Sugalvokite pačių įvairiausių epitetų savo vyrui - vaikučio (-ių) tėčiui. Tai tikrai nebus sunku.

 

-Kita konkurso dalis bus labiau praktinė. Teks surinkti kuo įvairesnių ir įdomesnių nuotraukų, kuriame vaikučiai smagiai leidžia laiką su tėčiu. Tačiau tai ne šiaip atsitiktinės nuotraukos - jos turi atitikti jūsų aprašytus epitetus tėčiui. Pavyzdžiui, "mano tėtis - pats darbščiausias", nuotraukose matyti, kaip tėtis ką nors dirba, pluša - kartu su atžalomis.

 

-Konkursas vyks iki birželio 1 dienos (imtinai).

 

Pasakojimus su nuotraukomis siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

 

Kaip įkelti nuotraukas į tekstą? Paspaudę “Browse“, įkeliate nuotrauką, kuri bus pagrindinė – viršelyje. Teksto laukelyje rašote savo tekstą, o nuotraukas į tekstą įkeliate, paspaudę rausvą mygtuką, esantį vos aukščiau šio laukelio. Tuomet spaudžiate upload ir ok – norima foto atsiduria tekste.

 

 

DOVANOS

 

Konkurso pagrindinis rėmėjas - www.stephenjoseph.lt 

nugalėtojai padovanos stilingą rėmelį nuotraukoms!

 

Jį nugalėtoja galės pasirinkti iš gausaus asortimento: http://www.stephenjoseph.lt/lt/Stilingam-oxid/REMELIAI/

1

2

logo

 

Papildomas prizas - knyga "Pirštinė"

 

4

 

Sėkmės!