Paaiškėjo 10 Milupa košių degustatorių!

Paaiškėjo 10 Milupa košių degustatorių!

01. May 2012, 07:30

Mamyčių klubas ir Milupa suteikė puikią galimybę dešimčiai mamyčių ir vaikučių paragauti po tris skirtingas Milupa paruoštas daržovių košes "Valgau pats". Pažiūrėkime, kurios mamytės jas degustuos.

  

Milupa „Valgau pats!“ – tai paruoštas maistas mažyliams nuo 10 iki 12 mėnesių, paruoštas atsižvelgiant į mažų vaikų mitybos poreikius. Jo sudėtyje yra visų svarbiausių maistinių medžiagų, esančių mėsoje ir daržovėse, o taip pat Omega 3 riebalų rūgščių.

 

Milupa „Valgau pats!“ paruoštas iš garintų daržovių, išsaugojusių gerą maisto skonį, kvapą bei mažyliams tinkančią konsistenciją.


Taigi, šios 10 mamyčių degustuos Milupa košes:

 

Viktorija (zaliaake)

Inga B. (varkutukas)

Jurgita (kodelcia)

Dovilė (Gretės mamytė)

Jolita (linestra)

Giedrė (giedra)

Rita (avietuke)

Ineta (inetaa)

Erika (kira)

Renata (remini)

 

Mielos mamytės, pamiršau pasakyti, kad iškart atsiųstumėte ir savo kontaktus (vardą, pavardę, tel. ir adresą), kad galėtume košes pristatyti.

 

Ką reiks daryti?

 

Jūs gausite po tris įvairių Milupa daržovių košių pakuotes gegužės pirmoje pusėje. Tad ragaukite jas kartu su vaikučiais ir visus savo įspūdžius (būtinai su nuotraukomis) atsiųskite į Mamyčių klubą paspaudus MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi". Taigi, labai lauksime jūsų reportažų!

 


Žvilgterėk iš arčiau į MILUPA paruoštą maistą „Valgau pats!“

 

{fotoblog:2136}

 

Skanaus!

 

 

www.milupa.lt

01. May 2012, 22:09

Eglute,jeigu planuojate Milupa pristatyti dar šią savaitę, tuomet būtų šaunu, jeigu pristatysite į vyro darbovietę, o jeigu jau kitą, tuomet pas mamą (mat vyras atostogaus), jeigu reikės priminti adresus, brukštelsiu😀
nerealiai smagu, kad galėsim paragauti Milupa😀

01. May 2012, 17:16

valioooooooooooooooo 😃

01. May 2012, 12:06

Jeeeeee, ragausim 😀

01. May 2012, 09:07

ooo smagu 😃 😃 mano adresa lyg ir turite ar is naujo atsisut? 😀