Nerealiausia dovana, kokia tik galėjo būti!

Nerealiausia dovana, kokia tik galėjo būti!

07. Aug 2012, 11:00

Prieš daugiau nei dvejus metus atšvenčiau savo 22-ąjį gimtadienį. Kad tokios dovanos sulauksiu, net nesitikėjau. Taip taip, sulaukiau pačios nerealiausios dovanos, kokia tik galėjo būti.

 

Kitą dieną po mano gimtadienio pirmą kartą išvydau savo dukrytę - Viltę Kamilę. Dukrytė nusprendė pasibelsti į šį pasaulį savaite anksčiau ir padaryti man dovaną. Negana to, dukrytė gimė minutė į minutę kaip ir aš gimiau.

 

Savo gimimo dieną nė nenutuokiau, kad naktį sulauksiu tokios netikėtos dovanos. Jaučiausi super gerai.

 

Nuo toks akimirkos, kai išvydau dovanėlę, negaliu atsidžiaugti ja. Ji kasdien nusišypsodama ar pravirkdama primena tą nuostabią akimirką ir mano gimimo dieną.

 

Tą dieną pirmąkart pamačiau tokį susijaudinusį vyrą. Išgirdau verkiančio, ką tik tapusio senelio balsą. Ta diena - pati įsimintiniausia pasaulyje, nes net ir dabar prisiminus sukyla emocijos ir akys prisikaupia ašarų.

 

Niekada nepamiršiu tų dienų. Nes kasdien priminsi tą dieną tu, mano brangiausioji dukryte :)

 

{fotoblog:2282}


Blogų konkursas: Šventė, kurią prisiminsime ilgam

 

Nugalėtojas rinks pagrindinis konkurso dovanų steigėjas – įmonė „GRANTUS“ www.grantus.lt

I VIETA: Rinkinukas kūdikiui

1


II VIETA: Muzikinė žvaigždutė

2

 

III VIETA: Minkštas žaisliukas

3

07. Aug 2012, 17:05

laukiam laukiam mes naujienu😉

07. Aug 2012, 14:48

Sveikute, jau parasiau siandiena 😀 ryt gal ikels 😀 tai kad nelabai dabar laiko turiu, ruosiames persikraustyti tai , kai atsilaisvinsiu butinai pasipasakosim kaip mums sekasi 😀

07. Aug 2012, 14:39

kur judvi pradingusios? labai ydomu butu pamatyt vilte kaip ji paaugusi, ko ismokusi.... laukiam bent trumpo straipsnelio 😉