Naujas Nestlé produktas - pieno desertai

Naujas Nestlé produktas - pieno desertai

11. Aug 2011, 08:00

Neseniai susipažinote su Nestlé geriamomis pieno košėmis, o šiandien pristatome naują šio gamintojo produktą - PIENO DESERTUS. Jie jau pasirodė didžiuosiuose prekybos centruose.

 

Tėvai nori duoti kūdikiui pieno produktą, pritaikytą jo amžiui (suaugusiems skirti produktai netinka, nes plačiai žinoma, jog karvės pienas netinka vaikui iki 3 m.).

 

Reikia tokio pieno produkto, kuris būtų įdomus kūdikiui ir jam patiktų (tėvai supranta, kad pienas yra vienas pagrindinių sudedamųjų dalių kūdikio maisto racione, tačiau jie nori įvairovės, kad kūdikiui pienas nenusibostų).

 

Reikia produkto, kuris leistų palepinti kūdikį be kaltės jausmo, kad produktas nepakankamai mitybiškai naudingas (o pudingai ar desertai gali tarnauti ir kaip būdas nuraminti verkiantį ar irzlų kūdikį).

 

Reikia pieno produkto, kuris būtų patogus naudoti įvairiomis aplinkybėmis  (kad pasivaikščiojimo parke metu ar svečiuose pas močiutę maitinimo procesas būtų lengvas, patogus ir be terlionių).

 

Kas sudaro pieno desertus?

 

Pieno desertų pagrindinė sudedamoji dalis yra pienas, kuris sudaro daugiau nei 80 %. Šie desertai jau yra paruošti vartojimui.

 

Nestlé pieno desertai gali būti laikomi kambario temperatūroje, nes gamybos procese buvo termiškai apdoroti, bei dėl specialios pakuotės barjerinių savybių.

 

Pieno desertai yra tinkamas pasirinkimas kūdikio pusryčiams, užkandžiui ar desertui, nes:

 

-Jie turtingi maistingomis medžiagomis

 

-Turi mažesnį baltymų kiekį negu suaugusiųjų pieniški desertai, jie yra kalcio, kuris būtinas kaulams ir dantims, šaltinis

 

-Pieno desertai papildo pieno produktų racioną kasdieniame valgiaraštyje, bet nepakeičia motinos pieno ar pieno mišinių.

 

Yra dvi pieno desertų rūšys, skirtos mažyliams nuo 8 mėnesių amžiaus:

 

Sausainių skonio pieno desertas

 

{smallpic:sausainiu}

 

Vanilės skonio pieno desertas

 

{smallpic:vaniles}

 

 

Vieną pakuotę sudaro 4 indeliai po 100 ml. Vienos tokios pakuotės KAINA didžiuosiuse prekybos centruose – 6,79 Lt

 

Išbandykite dar šiandien!

 

 

2

 

 

11. Aug 2011, 09:39

Mes jau ragavome. Ir turint omeny, kad mano nevalgiukui sunku itikti, - debiutas praejo sekmingai!! Nors man tas desertas - nothing special =) Bet, svarbiausia, vaikui patiko =)