Naujas konkursas "Vitaminų bomba"

Naujas konkursas "Vitaminų bomba"

07. Mar 2012, 09:00

"Mamyčių klubas" skelbia karą sintetiniams vitaminams ir kviečia kurti natūralių "vitaminų bombas" namuose. Jei tu "už" - tuomet pradedame!

 

Atėjo pavasaris ir vitaminų atsargos po žiemos išseko. Ar kartais jaučiate, kaip trūksta energijos, nėra jėgų kažko imtis, sausėja oda - visa tai dėl to, jog organizme trūksta VITAMINŲ.

 

Žinoma, vitaminų atsargas galima papildyti vaistinėje pirktais papildais, tačiau mes skatiname pačioms pasigaminti natūralių vitaminų (natūralių tiek, kiek leidžia pirktinės daržovės ir vaisiai, nebent turite savų užaugintų).

 

Tad kviečiame dalyvauti pavasariniame receptų konkurse "Vitaminų bomba":

 

1)pagaminkite, parašykite ir atsiųskite sveikuoliškų šeimos receptų - tai gali būti salotos, užkandžiai, sriubos, gaivieji gėrimai, kokteiliai, desertai ir pan. Tinka viskas, kas sveika, turi vitaminų ir gardu.

 

2)parašykite savo recepto pavadinimą ir kuo jis naudingas (pasidomėkite, kokių vitaminų, naudingų medžiagų turi vienas ar kitas ingredientas)

 

3)receptai gali būti tiek skirti suaugusiems, tiek vaikiški patiekalai,

 

4)su recepto aprašymu būtinai atsiųskite ir kelias patiekalo ruošimo nuotraukas (jei kuri mamytė nežino, kaip į tekstą įkelti nuotraukas, paaiškinimą rasite ČIA)

 

5)Konkurso trukmė: kovo 7 - 25 d.

 

Viską siųskite, kaip visada per šį mygtuką (jį rasite portale):

 

 

Konkurso dovanos:

 

Pagrindinis prizas - leidyklos "Nieko rimto" knygelė „Muminuko mamos receptai“

Joje surinkti viso trolių Mumių slėnio mėgstamiausi patiekalai

muminukai

Dar dvi mamytės gaus po 2 pasirinktas Huggies drėgnas servetėles:

 


 

 

Drėgnos servetėlės HUGGIES Pure sukurtos švelniai ir jautriai odelei. Jos minkštos kaip medvilnė, turi savo sudėtyje grynojo vandens, todėl tinka naujagimiams. Servetėlių sudėtyje yra 65% biologiškai natūralios celiuliozės. Jos neturi aromatizatorių, alkoholio ar kitų odą dirginančių medžiagų. 

 

 

 

Praturtinos taukmedžio sviestu drėgnos servetėlės HUGGIES® Soft Skin puikiai nuvalo odą, itin minkštos ir maloniai kvapnios.

 

 

Drėgnų servetėlių HUGGIES® Natural Care tekstūra šiek tiek reljefinė - tai užtikrina minkštą ir efektyvų odos nuvalymą. Servetėlės lengvai aromatingos. Sudėtyje yra alavijo ir vitamino E, kurie padeda palaikyti natūralią odos pusiausvyrą.

 

SĖKMĖS!

07. Mar 2012, 15:00

ogo, kox fainas konkursas, jeigu turesiu laiko, butinai sudalyvausiu, juk db beveik viska gaminu ant garu😉

07. Mar 2012, 12:03

Mazena, be nuotrauku niekaip, gal suspes sutaisyti fotoaparata, juk konkursas ilgai vyks.

07. Mar 2012, 11:47

Labai gera tema

07. Mar 2012, 11:13

Super, man laaabai patinka ! Gaila fotoaparatas dar "nedirba" . . . na žiūrėsim jei nepavyks sudalyauti, betn naujų idėjų pasisemsim 😉

07. Mar 2012, 11:02

Jau išsiunčiau, tik nuotraukų nėra kaip padaryt - fotoaparatas taisykloje😀

07. Mar 2012, 10:57

Sveikos, na kaip - ar dalyvausite? Ar pradėsime maitintis sveikai? 😀