Naujas konkursas teatro mylėtojams Facebook'e!

Naujas konkursas teatro mylėtojams Facebook'e!

23. Nov 2011, 00:00

Kas myli teatrą, supras, kad visuomet smagu gauti pakvietimą į spektaklį. Tokią puikią galimybę suteikia sostinės "Stalo teatras", dovanojantis pakvietimą į puikų spektaklį visai šeimai “Gandro dovana” gruodžio 3 d. 12 val.

 

Tereikia mūsų FACEBOOK tinklapyje: www.facebook.com/mamyciuklubas.lt atsakyti į vieną klausimą: Kokį apdovanojimą „Gandro dovana“ pelnė 2010 metais?

 

Rašykite atsakymus iki šio penktadienio, o tada redakcija iš teisingų atsakymų burtų keliu ištrauks vieną laimingąjį. Sėkmės!

 

O dabar susipažinkime su "Stalo teatru":

 

Všį Stalo Teatras - profesionalių menininkų trupė, gyvuojanti nuo 2004 m.

 

Teatro spektakliai publikai „patiekiami“ pasitelkus įvairius  daiktus, kurie spektaklio metu atgyja, įgaudami personažų veidus, balsus, likimus. Tai daiktų (objektų) teatras. Meninę idėją perteikia mus supantys, ar senovėje supę daiktai, kurie tampa lėlėmis, įgaudami naujas prasmes...

 

Tokios raiškos būdu atnaujinama lėlių teatro meninė kalba, surandamas autentiškas ryšys su žiūrovams pažįstama aplinka. Stalo Teatras savo spektakliuose naudoja tik gyvą muzikavimą - subtilų spektaklio veiksmo įgarsinimą. Kartais muzika tampa savarankišku veikėju, o tai dar labiau sustiprina ryšį su žiūrovais, praplečia meninės išraiškos priemones.

 

Gruodžio 3 d. 12 val. "Stalo Teatras" vaikus ir suaugusius kviečia į muzikinį - etnologinį veiksmą visai šeimai “Gandro dovana”



Spektaklio kūrybinė grupė
:

Saulė Degutytė,

Algis Mikutis,

Snieguolė Dikčiūtė,

Valdas Narkevičius,

Jokūbas Vilius Tūras.

 

Daiktų teatro priemonėmis DėDė ir TeTa kuria savitą pasaulį, kuris atspindi ,,gyvybės medžio” modelį – nuo požemio gyventojų, žemiškų išdaigų ir lūkesčių iki dangiškos vilties - Gandro pasirodymo.

 

Žaisminga ir ritmiška aktorių vaidyba persipina su egzotiniais muzikos instrumentais gyvai atliekama muzika. Gal kiekvienas iš mūsų sulauksime savojo Gandro?

 

{smallpic:1}

 

Spektaklis vyks Menų spaustuvės Kišeninėje salėje (Šiltadaržio g. 6, Vilniuje)

Prieš spektaklį vaikučių laukia kūrybinės dirbtuvėlės (11 val.)

Trukmė 45 min.

Daugiau informacijos: tel. 862924004,

el.p.: stalo.teatras@gmail.com, www.staloteatras.lt

 

{smallpic:logo}