Šis šeštadienis - paskutinė konkurso "Sveikame kūne – sveika siela!" diena!

Šis šeštadienis - paskutinė konkurso "Sveikame kūne – sveika siela!" diena!

29. Nov 2013, 12:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ką Tu darai, kad apsaugotum save ir artimuosius nuo rudeniui būdingų susirgimų – slogos, kosulio ar net pakilusios temperatūros?

Papasakok Mamyčių klube jau išbandytus būdus, priemones ir receptus, kaip stiprinti organizmą. Galbūt Tu laimėsi Preventan dovanų krepšelį!

Jei nori dalyvauti konkurse:

Parašyk jau patikrintus sveikatos receptus, kaip stiprini savo, vaikučių ir visos šeimos imuninę sistemą.

Gal turi ypatingos arbatos paruošimo paslaptį savo šeimoje? Inhaliacijų? Įpročių ir ritualų, būdingų rudeniui? Sveikų ir naudingų salotų receptus? Vonios procedūras, mėgstamas tavo šeimoje?

20131025162458-58393.jpg

Kaip atsiųsti blogą?

-Savo profilyje paspausk „Pridėti straipsnį“, išsirink rubriką „Mažylis“ ir žymas/tagus „Meškos-jėga-imunitetui-su-Preventan®“ ir „Konkursas“.

-Pridėk pagrindinę foto, tuomet parašyk teksto laukelyje apie savo patirtį;

-Puiku, jei įkelsi kelias nuotraukas ir į tekstą, kaip stiprini vaikučio ir visų šeimos narių imunitetą. Nuotraukas įkelk, paspaudus virš teksto laukelio esančią paveikslėlio ikonėlę.

-Kai viskas įkelta, spausk „Išsaugoti“ ir tavo blogas po 1-2 min. atsidurs portale.

Konkursas vyks nuo lapkričio 1 iki 30 d. (imtinai)

Prizų komplektai atiteks PENKIOMS įdomiausių ir išsamiausių pasakojimų autorėms!

O štai ir PRIZAI!

Preventan® Junior produktas, skirtas vaikučių nuo 3 metų imuninės sistemos stiprinimui

20131029095116-42419.jpg


Šį produktą rekomenduojama vartoti nuo rudens iki pavasario vaiko imuninės sistemos stiprinimui. Rekomenduojama prieš ir po ligos, taip pat kaip papildoma terapija antibiotikų vartojimo metu tam, kad labiau sustiprintumėte organizmą ir pagreitintumėte sveikimą. Tinka kaip papildoma priemonė alergijos gydymui.

1 tabletė turi 1 mg ProteQuine®. Produktas yra malonaus skonio ir kvapo, vaikams patiks! Sudėtyje esantys saldikliai draugiški vaikiškiems dantukams. Tinka vaikams nuo trejų metų.

Preparatas DERMAX - plaukų, nagų ir odos stiprinimui!

Plius - kelioninis plaukų džiovintuvas!

20131029095023-93857.jpg


Būkite sveiki!

Meškos jėga imunitetui - su Preventan®!

20131025162516-74023.jpg

17. Dec 2013, 20:51

Šis konkursas baigsis kadanors?

16. Nov 2013, 05:52

Aš savo vaikučių imunine sistemą kažkuo speceliai nestiprinu. Turiu du zvirbliukus 2,7metų berbiuką ir 8,5mėnesio mergaitę. Jau prieš nėštuma stengėmės su vyrų gyventi kiek galima sveikia, yvairus maistas, beabejo kiek galima mažiau perdirbtas ir sveikiau paruoštas, aktyvumas-daug būdavome gryname ore, spuortuodavom, patalpos vėdinamos, visalaika gerdavom žolelių arbatas ir kasdien vakare valgydavome mano pagamintos "bombikės" taip pavadino vyras 😀 o štai receptas: močiutės medus, smulkintas imbieras, česnakas ir citrina. Po arbatini šaukšteli prieš miega. Į karšta vonę prisiberiu taip mėgstamą smulkintą Himalajų rožinę druską, o kitą kartą eukalipto ar levandų eterinių aliejų. Viskas taip išliko iki šiolei tik nebėra tiek laiko pagulėt vonioj, juk visdėlto namie dabar du vaikučiai, tai eternius aliejus garinu, berniukui nuo metuku duodavau palaižyti po truputėli bombikės, dabar jau suvalgo po puse šaukštili, kai maudau vaikus ilašinu eukalipto eteriniu alieju, o su eukalipto tepaliuku pasitepam šiek tiek panosi, krutinę, nugarą, kojų padukus ir šokam į avies vilnos kojnes, šiltas pižamas ir į lova gurkšnoti liepžidžių arbatos. Na mažylei labai dar ko nepriduosi, tai pati valgau kuo sveikiau, nes maitinu savo pienu. Ka darėme iki vaikučių, darome ir dabar, tik visi kartu 😀

16. Nov 2013, 05:18 rasa1988

būtų įdomu sužinoti, kaip nustatyti ar namie nėra per sausas oras, kad galetume jį drėkinti ir kokie patarimai kaip drėkinti, nes jei per daug drėgmės vėl negerai

09. Nov 2013, 14:51

Mes savo vaikučio imunine sistema stipriname visus metus bet prieš šaltaji sezona įpatingai: valgome kuo sveikesni maistą, sportuojame, dažnai plauname rankas, vėdiname patalpas, naudojame vienkartines nosines, vengiame žmonių susibūrimo vietų, kontakto su sergančiaisiais. Dažnai pasivaikščiojame gryname ore, geriame natūralias savo užaugintų daržovių ir vaisių sultys.
Kasdien privalu švariai išvalyti vaikučio nosį ir pasirūpinti kad jūsų namuose visuomet būtų tinkamas drėgmės lygis. Vaiko kambaryje pastatykite indą su vandeniu – jis padės apsaugoti nosies gleivinę nuo išdžiūvimo ir sumažins nosies užgulimą bei tikimybę susirgti gripu. Kai namuose oro drėgmė pakankama, nebe taip džiūsta veido ir kūno oda, burnos gleivinė, geriau miegama, rečiau sergama.
Mum tai labai padeda ir tikrai mūsų metukų ir trijų mėnesių berniukas serga labai retai.

05. Nov 2013, 15:41

mano maziuke dabar yra 2metuku ir 5menesiuku pirma karta susirgo slogyte lygiai metu laiko ,ne karsciavo ne ka ,na kaip pasiklausai kitu mamyciu ,tai ko jos tik savo maziesiems tik neduoda ,vitaminu kalnai ,mano nuomone ,viskas yra sveikam ,naturaliam maiste,pasiima visko mazasis ,niekada nelepinau savosios ypatingais kitu receptais ,auginau ,pagal save ,ir esu laiminga😀

sraigiukas sraigiukas 02. Nov 2013, 10:25 DLK

Netoleruokite tokio kitų tėvelių elgesio, mes kai lankėme lopšelį irgi buvo keli tokie vaikai kurie vis vaikščiojo su kosuliais ir slogom, per susirinkimą aiškiai pasakėme auklėtojai, kad sergančių vaikų nepriimtų į grupę arba kviesim slaugytoją jei pamatysim tokius vaikus grupėje. Susiprato tėveliai 😀

02. Nov 2013, 10:24

Sveikos, mano sūneliui 1,3 m. Per visa gyvenimą jis dar nėra sirgęs pfu pfu pfu. Į darželį neiname, bet kasdien stengiamės išeiti į laukutį . Namuose leidžiu vaikščioti basomis. Mes su vyru atvėsus orams kasdien išgeriame arbatos su citrina ar medumi. Bet vyras serga dažniau (sloga, kosulys, neaukšta temperatūra). O aš būna per visus metus nei slogos nei temperatūros. Sūnus turbūt į mane 😃👍 Nieko ipatyngo nedarome 😀

Nuotraukas įkelkite, paspaudę virš teksto laukelio esančią paveikslėlio ikonėlę (gal ji labiau žalsva 😀

motinysteveza motinysteveza 01. Nov 2013, 12:40

ir mes 😀