Naujas konkursas Facebook'e dovanoja kvietimą į spektaklį

Naujas konkursas Facebook'e dovanoja kvietimą į spektaklį

02. Jan 2012, 00:00

Mūsų draugas - Stalo teatras vėl kviečia į spektaklį. Šįkart į premjerą kvapų spektaklio "Vėjų Motė" sausio 8 d. Norite laimėti kvietimą dviems? Tuomet dalyvaukite konkurse Facebooke ir atsakykite tik į vieną klausimą.

 

Koks tai klausimas, žiūrėkite čia: www.facebook.com/mamyciuklubas.lt

Kvapų spektaklis „Vėjų Motė“

 

Nauju pastatymu Stalo Teatras tęsia savo tradicijas – kūrybinė grupė leidžiasi į užburiančio veiksmo paieškas. Šį kartą ieškoma indoeuropietiškų šaknų, linkstama į mitologiją ir paprastomis priemonėmis – objektais, kvapais bei muzika –  kuriamas nepapras to intensyvumo veiksmas.

 

„Vėjų Motė“ – tai spektaklis apie herojaus, Trečiojo brolio, kelią į Svajonių šalį. Tai spektaklis, mokantis ryžto ir kantrybės, sakantis: jeigu žmogus labai kažko nori, jis būtinai pasieks tikslą, kad ir kokios kliūtys jo kelyje be pasitaikytų.

 

Personažas – lėlė – veikia mitinėje, sakralioje erdvėje. Jis sutinka keturis vėjus, kurie įkūnija keturis elementus – žemę, vandenį, ugnį ir orą. Vėjas atpučia herojui ir keturias mergeles. Spektaklyje svarbus archetipinių gyvūnų – vilko, žuvies,skruzdės ir vanago – vaidmuo. Per visą spektaklio vyksmą budi, personažus stebi ir rikiuoja Vėjų Motė – visa apimanti pradžia ir pabaiga.

 

Išskirtinis spektaklio bruožas – kvapai. Interaktyviu kvapų pateikimu bei muzikos (įrašyto bei gyvo garso) priemonėmis sustiprinamos nuotaikos, emocijos, įprasminami "objektai" ir aplinka, į kurią atkeliauja personažas.

 

Spektaklio "Vėjų Motė" premjera - sausio 8 d., 12 val.

 

Spaktaklis rodomas:

Menų spaustuvė, Kišeninė salė

Šiltadaržio g. 6, Vilnius

 

www.staloteatras.lt

 

logo

02. Jan 2012, 22:37

mes taipat nesulaukiam 🎉