Naujas konkursas: "Auginu kūrybingą vaiką!"

Naujas konkursas: "Auginu kūrybingą vaiką!"

10. Jan 2012, 09:00

Kviečiame dalyvauti naujame mūsų konkurse "Auginu kūrybingą vaiką!".

 

Sausio 17 -22 dienomis Vilniuje, Menų spaustuvėje (www.menuspaustuve.lt) antrą kartą vyks vaikų teatrų festivalis "Kitoks teatras vaikams". Jame spektaklius vaikams rodys patys kūrybiškiausi teatrai mažiesiems iš Lietuvos, bus ir garbių svečių iš Italijos. "Mamyčių klubas" džiaugiasi galėdamas dovanoti Jums kvietimų į pačius įdomiausius spektaklius ir ta proga pristato naują konkursą "Auginu kūrybingą vaiką!". 

 

Apie konkursą "Auginu kūrybingą vaiką!":

 

  • Dalyvauti gali visos šeimos, auginančios kūrybingus vaikus (net neabejojame, kad visų jūsų vaikučiai yra labai kūrybingi)

 

  • Fotoblogus su pasakojimu ir nuotraukomis siųskite įprastu būdu: paspaudę portale www.mamyciuklubas.lt esantį mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi".

 

  • Jūsų pasakojimai turi būti tokie, kad įtikintų mus - jūsų vaikas išties kūrybingas! Ir visai nesvarbu, ar jis moka "kūrybiškai" išdykauti, kažką meistrauti, turi kitų gabumų ir talentų. Mes net neabejojame, kad nekūrybingų vaikų nebūna!

 

  • Redakcija išrinks 3 mamas, kurios laimės po 2 kvietimus į festivalio "Kitoks teatras" vaikams spektaklius.

 

  • Konkursas tęsiasi iki sausio 15 dienos (imtinai). Konkurso laimėtojai skelbiami sausio 16 dieną www.mamyciuklubas.lt

 

 

1

 

Apie festivalį "Kitoks teatras vaikams":

 

Sausio 17-22 dienomis Menų spaustuvėje vyks antrasis festivalis „Kitoks teatras vaikams“. Pernai išbandęs jėgas, šiemetinis vaikams ir paaugliams kuriamo teatro, šiuolaikinio šokio, lėlių, objektų, šiuolaikinio cirko spektaklius vienijantis festivalis didina programą, plečia geografiją ir dar labiau apsisprendžia už KITOKĮ - atvirą ir linksmą bendravimą su savo mažaisiais žiūrovais.

 

Šiemetiniame festivalyje dalyvaus Keistuolių teatras su naujausia premjera „Mykolas žvejas“, Stalo teatras su trimis spektakliais, šokio teatras „Dansema“ su dviem vaidinimais, teatras „cezario grupė“, kuris festivalyje pristatys savo pirmąjį bandymą kreiptis į jauniausią auditoriją, iš uostamiesčio atvyks Klaipėdos lėlių teatras su dviem spektakliais ir menininkų grupė „Žuvies akis“ su šiuolaikinio šokio spektakliu, iš Italijos pasikvietėme trupę „Scarlattine Teatro“ su interaktyvių komiksų spektakliu visai šeimai „ManoLibera“. Šiemet pristatome dar vieną naują žanrą – šiuolaikinį cirką. Lietuvių žonglierių grupė „Antigravitacija“ kartu su Menų spaustuve parodys spektaklį „Stebuklingas medis“.

 

Bilietai į visus festivalio spektaklius kainuos po 10 Lt. Juos platina Tiketa ir festivalio organizatoriai likus valandai iki renginio. Visa festivalio programa yra www.menuspaustuve.lt