Naujas FOTO konkursas "Manoji fotografija"

Naujas FOTO konkursas "Manoji fotografija"

07. May 2012, 00:00

Ehei, mielosios, skelbiame naują FOTO konkursą. Jis skirsis nuo kitų vien tuo, jog jūsų kūrybinių nuotraukų vertintojas bus profesionalus fotografas. Įdomu? Užsukite ir jau šiandien kibkite į darbą!

 

Taigi, pradedame...Kaip jau supratote, konkurso esmė - jūsų fotografijos. Jums reikės daug fotografuoti. Ką ir kaip? Tuoj aptarsime.

 

Konkurso idėja

 

Gimus vaikučiams, fotoaparato mes beveik neišleidžiame iš rankų, na bent jau pirmuosius metus. Fotografuojame, fiksuojame visur ir visada, kad tik nepraleistume gražiausių mažylio gyvenimo akimikų... jų šypsenas, visus pirmuosus kartus, kokie jie bebūtų. Fotografuojame visa, kas aplink mus, juk po to taip gera atsiversti albumą (tikimės, kad ne tik kompiuteryje saugote nuotraukas) ir prisiminti džiugias akimirkas.

 

Tad šiuo konkursu norime, kad gražiausiomis gyvenimo akimirkomis pasidalintumėte ir su Mamyčių klubu.

 

Konkurso trukmė

 

Foto konkursas tęsis TRIS savaites - nuo gegužės 7 iki 27 d., kiekvieną savaitę skelbsime vis naują temą.

 

Pirmosios savaitės konkurso tema "Mūsų diena"

 

Ką jums reikės daryti? Ogi fotografuoti ir atsiųsti į Mamyčių klubą savo ir vaikučio gražiausias dienos akimirkas - kaip praleidžiate dieną nuo ryto iki vakaro. Tai būtų lyg fotopasakojimas, iš kurio matyti, ką jūs per vieną dieną veikiate, kokius nuotykius patiriate, galbūt užfiksuosite vaiko šypseną, ašaras, nugriuvimus, kaip valgote ir pan. Kaip sugalvosite įdomiau - toks bus jūsų fotopasakojimas.

 

Visą savaitę - iki penktadienio vakaro siųskite ne tik nuotraukas, bet ir parašykite komentarus prie jų. Viską siųskite susiradę portale MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi":

 

Jūsų foto šedevrus savaitės pabaigoje vertins profesionalus fotografas Rolandas Parafinavičius, laimėjęs ne vieną fotokonkursą ir premiją.

 

www.fotografijosnamai.lt

www.parafinavicius.lt

 

{smallpic:1}

 

Žinoma, skirsis fotografijų kokybė paprasto fotoaparato, kaip vadiname muiline, ir veidrodinio fotoaparato. Visgi prisiminkime, kad ne fotoaparatas fotografuoja, bet žmogus, t.y. Jūs. Fotografui svarbiausia - fotopasakojimo idėja, kaip parinksite ir išdėstysite nuotraukas, žodžiu, bendra visuma.

 

Nuotraukų kokybė taip pat svarbi (jei jos neryškios ar išblukusios, tokių geriau nesiųskite). Fotografas kiekvienos savaitės pabaigoje įvertins nuotraukas, duos patarimų, kas yra gerai, kaip geriau fotografuoti namų aplinkoje, kokios klaidos ir pan. Tačiau nebijokite - niekas asmeniškai neparašys, kad štai ta ir ta mamytė blogai fotografuoja. Vertinimai bus apibendrinti, tiesiog kaip patarimai.

 

Pirmadienį sužinosime savaitės laimėtoją ir, žinoma, kitą temą!

 

Konkurso prizinis fondas

 

Oilatum losjonas kūnui

losjonas

Oilatum odos minkštiklis


minkstiklis

Unikalus MK puodelis

1SĖKMĖS!


08. May 2012, 19:03

Super idėja. Labiausiai patinka, kad bus fotografo komentarai. Na jei glaima dalyvauti ir nežiniukam, tieisog mėgstantiems fotografuoti, gal pabandysim 😀

Krisliukas Krisliukas 07. May 2012, 17:43

super, gal ir mes sudalyvausim, jei laiko turėsiu nuotraukas atrinkt 😉

ausryte12 ausryte12 07. May 2012, 16:58

idomus konkursas 👍

07. May 2012, 16:35

Taip., Viktorija, manau geriausia dovana - gauti iš prof.fotografo patarimą. Jeigu norėsite, gali jis įvertinti ir kiekvienos mamos nuotraukas, tačiau reikės priimti ir kritiką 😀 Pažiūrėsime, ką atsiųskite ir ką pats fotografas nutars.

07. May 2012, 16:27

oi, kox nerealus konkursas, o svarbiausia net ne prizas, o tai kad fotografas pakomentuos darbus😀 tikrai apsiimsim😉