Mūsų žygdarbius lydėjo šypsena ir Huggies Little Walkers!

24. Aug 2011, 10:00

 

Sveiki, mano sūnelio kelionė prasidėjo, kai jis buvo šešių mėnesių, jis tada šliauždavo tarsi kareivukas ir stengdavosi pasiekti savo numatytą tikslą - tai būdavo barškutis ar kaladėlė.

 

Mes turėdavome žaisliukų, kurie judėdavo ir mažasis visaip stengdavosi pasiekti jį, o kai pasiekdavo, jis būdavo labai laimingas. Mes su vyru labai skatindavome jį, džiaugdavomės kiekvienu centimetru. 7 mėnesiu jis pabandė atsistoti laikydamasis už lovytės krašto. Pamenu, buvau labai laiminga, kad mano vaikas jau atsistojo.

 

Jis man labai didelis atrodė, kadangi buvau viena namie, pradėjau visiems skambinti ir džiaugtis, kai jau išmoko tvirtai atsistoti, tada mamos ir stumtuko dėka žengėme pirmuosios netvirtus žingsnius. Kai jau įgudo ir įsidrąsino, nebepaleido stumtuko iš rankų, bet buvo viena bėda - jis nemokėjo apsisukti, tai eidavo nuo vienos sienos iki kitos.

 

Saugojau jį, apsukdavau, o apsukus toliau iki sienos žingsniuodavo ir taip visą dieną. Mažasis gal bijojo, o gal nebuvo pasirengęs, todėl nepaleisdavo stumtuko ir mamos ar tėčio rankos, bet vieną kartą šnekėdami su seneliais per skype, jis atšiiaužė prie vienos kėdės, kuri stovėjo netoli manęs - ir jis  žengė pirmuosius netvirtus žingsnius!

 

Mūsų senelis sakė - štai anūkas norėjo pasirodyti, va koks šaunuolis jisai ir nuo tos dienos, pajutęs, koks malonumas vaikščioti, jis neberopojo, o tobulino savo veiksmo įgūdžius - po savaitės jau lakstėme.

 

Visi negalėjo patikėti, kad taip greitai jis išmoko tvirtai stovėti. Visus mūsų žygdarbius lydėjo du dalykai - tai šypsena ir Huggies Little Walkers!!!

 

Šios sauskelnės mums buvo pačios geriausios, mat kai atsistojom ant kojyčių, jisai nenorėjo atsisėsti, kad galėčiau pakeisti sauskelnes, o ką jau kalbėti apie atsigulimą. Buvo daug papraščiau užmauti Huggies Little Walkers ir toliau lėkti patirti naujų nuotykių.

 

Šios sauskelnės labai dar pasitarnavo išvengiant avarijų, mat jos išlaiko viską ir yra vienintelės sauskelnės, nuo kurių mums nešuto užpakaliukas. Iki šiol mes jas nešiojame ir labai tuo džiaugiamės. Mes jau išmokom patys užsimauti ir toliau tobulėjame su Huggies Little Walkers.

 


Huggies Little walkers konkursas "Mama, aš jau didelis (-ė)

 

Jei tavo mažylis ropoja ar jau vaikščioja, puikiai tam tiks Huggies Little Walkers 

 

Tai ypatingos sauskelnės-kelnytės, sukurtos būtent tokiems mažyliams!

 

 

+

Huggies® Little Walkers® ypatingieji Mažųjų krepšinio sirgalių marškinėliai

1

ausryte12 ausryte12 12. Sep 2011, 22:15

Nu labai saunus filmukas! 👍 🌷

blogietee blogietee 24. Aug 2011, 14:11

o kaip fainiai 😉 matosi kad labai jau stengėsi greičiau pradėti eiti 😉

24. Aug 2011, 13:59

bet kai snaudzia atsisedes tai super atrodo 😃 😃 😃 👍

24. Aug 2011, 13:10

Fainas klipukas ir muzikikė čiki piki 👍

24. Aug 2011, 13:04

Šaunuolis berniukas 😀 👍 🌷 🌷 🌷