Mūsų TOP5

Mūsų TOP5

26. Mar 2019, 16:16 BrigiiiAu BrigiiiAu

Norime pasidalinti ir mūsų TOP 5 produktais:

1. MOONY SAUSKELNĖS - mūsų favoritų favoritas. Nuo gimimo šias sauskelnes naudojame ir net neketiname keisti į kitas... Kiek esu lietusi kitų sauskelnių, tai lyginant - Moony yra begalo švelnios, malonios prie odos, natūralios sauskelnės, puikiai sugeria. Ir nors mūsų dukrytė turi jautrią odą, naudojant šias sauskelnes, nereikia jokių kremukų nuo iššutimų, nes papraščiausiai jų nėra. ???
2. WATER WIPES SERVETĖLĖS. Patinka jų superinė sudėtis ir švelnumas. Privalumas, kad tai gana drėgnos servetėlės, kurias net neužklijavus, neišdžiūsta.
3. Dr. BROWN’s BUTELIUKAI.   Na, tai kūdikių maitinimo priemonė, ne priežiūros, tačiau negalėjau neįtraukti į top šių buteliukų. Kiek bandėm analogiškus kitų firmų, vienareikšmiškai jie neturi lygių. Būtent šių buteliukų įmontuota sistema, kad vaikutis neprisivalgytų oro, veikia efektyviausiai... Visiškai joookių oro burbuliukų! Rekomenduoju labai!
4. WELEDA ALIEJUKAS su medetkomis. Malonaus ir raminančio kvapo, nedirgina odos, greitai ir gerai įsigeria - jokio nemalonaus lipnumo, bei, vėl gi - jų labai gera sudėtis (jokių agresyvių dirgiklių, kurie pasitaiko kituose aliejukuose ?). Mėgstam labai šį aliejuką įlašinti maudant į vonelę.
5. VITAL BABY higieninis antibaktetinis vanduo. Tai produktas, kurį naudojam nuolat. Naudingas, norint nudezinfekuoti nukritusį ant žemės čiulptuką, rankas, paviršius ir pan. Privalumai - nedirgina odos, dezinfekuojanti medžiaga - natūrali, daugiafunkcinis - tinka odai, čiulptukam ir paviršiam.  Manau, kad toks ar analogiškas produktas privalo būti pas kiekvieną mamytę. ?

▶️Buvome gavę dovanų Huggies pure servetėles - labai patiko. Patiko, kad gana storos, švelnios servetėlės. Nedirgino odos, puikios sudėties.

Apibendrinant, rinkdama produktus vaikui, atsižvelgiu labai į jų sudėtį, nes paskaičius kai kurių labai populiarių firmų produktų sudėtis - plaukai šiaušias, kaip tokia agresyvi ir baisi chemija yra naudojama produktuose, skirtuose kūdikėliams.  
?

Manau, kad aktualu ir kviečiu dalyvauti - Erika Grigutienė, Vitalija Bertašiūtė, Veronika Andruškaitė ?