Mūsų pagalbininkas buteliukas

Mūsų pagalbininkas buteliukas

22. Feb 2015, 10:35 Liucyte Liucyte

Mūsų sūneliui – 7 mėnesiai. Prieš porą mėnesių mažylis pradėjo ragauti tiršto maisto, taip pat po truputį išbandė papildomų gėrimų – arbatyčių, sulčių, – todėl buteliukas – nepamainomas pagalbininkas. Esame bandę gerti ir iš gertuvės, bet kol kas ne taip sėkmingai, kaip iš buteliuko.

20150222103152-77822.jpg

Iki šiol naudojau Avent buteliukus. Kodėl? Nes turiu Avent pientraukį, taigi pirkdama buteliukus, žiūriu, kad tiktų juos pritaikyti prie pientraukio. Be to, Avent buteliukų čiulptukas panašus į mamos krūties formą, taigi gana patogu derinti žindymą ir maitinimą iš buteliuko. Kaip prižiūriu turimus buteliukus? Buteliukų sterilizatoriaus neturiu, bet po kiekvieno naudojimo nuplikau juos verdančiu vandeniu.

Kodėl norėčiau išbandyti naują buteliuką Easy start? Turimi buteliukai mums tarnauja jau kelis mėnesius, reiktų juos pasikeisti, be to, būtų įdomu išbandyti kažką naujo, juolab kad anksčiau pati turėjau mintį pasidairyti stiklinių buteliukų. Kaip teigiama aprašyme, Easy start netrukdo derinti žindymo, nes žindukas atkartoja mamos krūties formą, o jo stiklas lengvas, atsparesnis dūžimams bei temperatūrų svyravimams nei paprastas.

Būtų įdomu išbandyti naujojo buteliuko privalumus!

Liucyte Liucyte 22. Feb 2015, 12:18 Mutter

Ačiū, būtinai pasiieškosiu! 😀

22. Feb 2015, 11:57

Nuk first choice - labai faina pirmoji gertuvėlė, buvom gavę MK dovanų, tai be galo džiaigėmės, Adomui iš karti tiko ir patiko, nes ji tokua silikoninė, panaši į buteliuką, kaip pirma gertuvė - tobula. Pabandykit! 😉