Močiučių, senelių ir anūkėlių meilė begalinė

Močiučių, senelių ir anūkėlių meilė begalinė

08. Apr 2012, 00:00 tifer tifer

Man turbūt labai pasisekė, nes aš turiu nuostabius tėvus, o tuo mačiu mano vaikai turi nuostabius ir puikius senelius.

 

Ir mes, ir mūsų su vyru tėvai gyvena Kaune, todėl anūkai su seneliais dažnai matosi. Nors mano tėvai dirbantys, bet jie noriai būna su anūkėliais, o mano vaikai irgi labai myli mano senelius. Mano mamą vadina "baba", o mano tėvelį "dieduku".

 

Jei tik ilgesnį laiko tarpą nesimatom, tai tuoj ima ir atvažiuoja aplankyt arba mes pas juos važiuojam. Diedukas mano vaikus pasaugo ir tais atvejais, jei man kur reikia išeit ir neturiu kam jų palikt, nes jo toks darbo grafikas, kad gali susiderint. Esu jam už tai be galo dėkinga.

 

Su savo mama kartais pasiginčiname dėl vaikų auklėjimo, bet galiausiai ji sutinka su tuo, kad vis tik aš savo vaikus auklėju šiek tiek kitaip, negu jos laikais.

Vyro tėvai prižiūrėti vaikų jau neima, nes jie gerokai vyresni už mano tėvus, jau sveikatos problemų turi, bet visuomet anūkus palepina saldumynais, skanumynais, taip pat paskambina, pasiteirauja, kaip vyresniesiems sekasi mokslai, kaip auga mažiukai.

Man tikrai labai palengvina vaikų auginimą, kai šalia yra rūpestingi ir mylintys seneliai.

 

O ar jūsų vaikai turi senelius? Ar bendrauja su jais?

Ar tėvai jums padeda augint vaikus?

09. Apr 2012, 16:46

Mum labai padeda mano močiutė su tėvuku, reikia darbus rašyti, o vaikis mano aktyvus, nepasakysiu, kad dabar veik tą ir tą, o aš rašysiu, pusvalandį max gali pažaist viena,s o taip ištisai mes kartu viską darom, tai kai jau reikia rašyti darbus tai nuvežu pas močiutę porai dienų, širdelė plyšta, bet jam ten smagu būna, žaidžia, užsiima tad tikrai močiutės ir tėvukaiyra gerai 😀

08. Apr 2012, 11:09

Mano dukryte turi 2 mociutes,1 senelis,2 proseneles ir 1 proseneli 😀 Mociutes su mielu noru pagelbeja,priziuri kada tik gali 😀