Huggies®

Mes irgi jau išbandėme jas!

06. Feb 2014, 16:47 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Savo nuomonę apie naujas Huggies® Ultra Comfort nori išsakyti ir mamytė Ruslana.

Sveikos, mamytės!

Kai buvau nėščia, kaip ir visos mamytės galvojau, kokias sauskelnes dėvės mano mažylis. Pirmoji mūsų pakuotė buvo Huggies Newborn, apie kurias sužinojau iš Mamyčių klubo. Pirmosios sauskelnės man pasirodė labai švelnios ir patogios, tad su jomis ir pasilikome. Svarbiausia, kad nebuvo jokios alergijos ar pabėrimų.

Na o dabar išbandėme Huggies Ultra Comfort, skirtas berniukams. Man labai patiko, taip pat ir auklei bei pačiam sūneliui – kaip gi nepatiks Peliukas Mikis.

Atkreipiau dėmesį, kad jos labai minkštos, elastingos, lengvai apmaunamos, niekas neprateka. Ir jose labai daug telpa :) Mano sūnelis labai daug geria, tad ir šlapinasi nemažai. Anksčiau būdavo, kai pasisiodavo vieną kartą, reikėdavo ir keisti sauskelnes, o su Ultra comfort gali ir visą naktį sūnus išbūti, o dieną rečiau keisti.

Dar kas patiko – tampri juosta nugarytėje, jos dėka galima pažiūrėti, ar mažylis ką nors rimto padarė. Žinoma, ši juosta skirta tam, kad sauskelnės būtų tamprios ir nieko mažyliui nespaustų, bet ir patogu pažiūrėti į sauskelnių vidų, jų nenuėmus.

Nori pastebėti, kad šios sauskelnės skirtos atskirai berniukams ir mergaitėms. Tiksliai negaliu pasakyti, kokie jų skirtumai ir ypatumai, tačiau vien tai, kad mergaičių sauskelnės yra rožinės ir ant jų pavaizduota Mini, o berniukų sauskelnės mėlynos su Mikiu, tai jau džiugina vaikučius – gerai sugalvota!

Ruslana su sūneliu

JEIGU AUGINI MERGAITĘ, SPAUSK ČIA->>

20140131185333-30880.jpg

JEIGU AUGINI BERNIUKĄ, SPAUSK ČIA->>

20140131185429-68368.jpg

Auginsime berniukus ir mergaites kartu su Huggies® Ultra Comfort!