Mažosios draugės Aurėja ir Gabrielė padarė puikią pažangą

14. Feb 2012, 00:00

Rubrikos „Puoduko stebuklas“ herojės - Ilonos dukrytė Aurėja ir Marijos mažoji Gabrielė toliau džiugina mamytes savo pasiekimais, pratinantis prie naktipuodžių.

 

Mamoms Marijai ir Ilonai pastaruoju metu prireikia nemažai kantrybės, mat jų dukrytės tęsia nelengvą mokymosi procesą. Tačiau rezultatai kol kas puikūs.

 

Dažnai teigiama, jog norint sodinti mažylį ant puodelio, reikia sulaukti, kol jis stabiliai savarankiškai sėdi ir pradeda kalbėti. Gabrielė kalbėti dar nemoka, bet sugalvojo gestus, kuriais išmoko parodyti mamai, ko ji nori.

 

O Ilonos dukkrytės Aurėja savo gestų kalbos nesukūrė. Bent jau mama tokios nepastebėjo, bet taip pat padarė neblogą pažangą. 

 

Abi mamos vienbalsiai tvirtina – vasara mokymosi procesas būtų žymiai paprastesnis. Mamytės pasakoja, kad dar pasitaiko visokių nuotykių ir sauskelnės padeda apsisaugoti nuo jų. 

 

Mokymosi procesas įsibėgėjo. Ir darosi vis idomiau, kada gi bus pasiektas taip lauktas galutinis rezultatas. O kol kas su kantrybe ir meile laukiame tolimesnių žingsnių į sėkmę.

 

Plačiau apie tai - video siužete.

 

PATIKIMAS PRATINIMO PRIE NAKTIPUODŽIO VADOVAS - www.mamyciuklubas.lt/pull-ups