LOVI pientraukis mano namuose

LOVI pientraukis mano namuose

05. Mar 2015, 14:15

 Lovi pientraukio testuotoja norėjau būti todėl, kad po to, kai mūsų šeimą sausio 21 dieną aplankę antrasis stebukliukas Rokas džiaugsmingas akimirkas vis aptemdydavo juodas debesėlis - vaikis visiškai ignoravo valgymą iš krūtinės. Tiesą sakant, jis šiaip visiškai ignoravo valgymą. Po dviejų parų intensyvaus mokymosi valgyti daktarai nebeleido "badu marinti" vaiko ir liepė duoti iš buteliuko :( Gerai bent tiek, kad neteko duoti mišinio, nes pienelio upės liejosi laisvai.

 
20150307095829-81522.jpg

Grįžusi namo iš ligoninės apsiginklavau armija pientraukiu :) Ne, ne nepirkau kaip pamišusi... Draugę atvežė savo, svainė taip pat paskolino, galiausia dar ir iš tetos parsitempiau... Testavau, nes norėjau pirkti savo, tačiau nežinojau koks man labiausia patiks, koks geriausia tiks, su kuriuo bus mažiausia darbo surenkant pienuką. Taigi, kai draugė atsiuntė nuorodą, kad ieškomos Lovi pientraukių testuotojos (Ačiū tau Indre, esu skolinga galinga dėžę saldainių) nedvejodama parašiau laišką, kad noriu dalyvaut. O kas nenorėtu, juk suteikiama tokia galimybę išbandyti daiktą, kuris po to lieka tau. Taigi savo apžvalgoje aprašysiu ne tik Lovi pientraukio pliusus ir minusus, bet ir palyginsiu su kitais pientraukiais.  

Pirmasis įspūdis išpakavus gauta siuntinį buvo "OHO". Pientraukis buvo lagaminėlyje :) Ne kartoninėje dėžėje, kaip dauguma, kurių po išpakavimo nebėra kur pasidėti ir meti lauk, nes tik vietą užimą (na, bent jau aš nerenku makulatūros, o gal vertėtu? ) O čia kompaktiškas lagaminėlis, kuris vaizdo tikrai negadina namuose ir jį galima laikyti net visiems matomoje vietoje, nes kartoninės dėžės gi nelaikysi pasidėjęs ant komodos, nes kiekvienas atėjęs matys, kad tu turi pientrauki... naudoji pientrauki... kam tau jis?... negi vaikas pats nevalgo?... ir visi kiti "nepatogūs" klausimai, kurių aptarinėti su visu pasauliu tikrai nesinori. Na bent jau man, nesinori.

20150307095850-65387.jpg

O kas dėl lagaminėlio išvaizdos, tai mano vyras pargrįžęs vakare iš darbo atėjo pas mane į kambarį ir piktokai sako: "Tai ką, ir vėl naują tašę namo parsinešei???" (Pripažįstu turiu bėdą, mėgstu pirkti.  Ypač gražius daiktus sau. O kas nemėgsta?) Mat pagalvojo, kad pientraukio lagaminėlis mano naujas rankinukas :) Tai kai papasakojau, kad čia tas pientraukis kurį gavau galimybę ištestuot buvo maloniai nustebęs... Ir tokia dovana, ir kad žmona nieko naujo nenusipirko. Taigi padariau išvada, kad su tokiu lagaminėliu galima net iš namų iškeliaut, nes kas nežino kas ten yra to ir nesupras :) Nepagalvokit tikrai nenešiosiu vietoj rankinuko, ne mano spalva :) Bet ir po lopšiu vežime nesigėdinsiu pasidėt, nes akių tikrai nebadys. Kaip beje badytu kartoninė pientraukio dėžė :)

Pirmasis išpakavimas, surinkimas... eh, detaliu daug, o instrukcijos lietuviškos nėra, jei nemoki užsienio kalbos, gali vadovautis tik pieštine instrukcija, kuri tiesą pasakius labai informatyvi. Net keista, nes kartais kai žiūri į nupieštą instrukciją nesupranti, kur kuri detalė pavaizduota. Bet aš dėl viso ko perskaičiau ir angliška instrukciją, kad nesugadinčiau gero daikto.

20150307095912-68823.jpg

Sudėjau viską ir tada sėdžiu ir galvoju, kad be reikalo, nes vis vien reikėjo visų pirma viską išsiplaut, išsisterelizuot... tai išrinkau lauk... po plovimo ir sterelizacijos sudėjau jau nežiūrėdama į instrukcija. Paprasta, kaip 2x2.  

Labai pagirtinas dalykas, kad yra atsarginės detalės. Nes kitų firmų pientraukiai jų neturi (atlikau tyrimą, visgi prieš tai ieškojaus pirkti sau pientraukio), galima nebent papildomai nusipirkti. O čia už tą pačią kainą.

Pirmasis kartas buvo gluminantis, nes pientraukis buvo toks "švelnus", bet kartu ir ištraukė pienuką. Prieš tai mano mėgstamas ir mylimas pientraukis buvo iš Avent. Bet lyginant su Lovi Avent'o pientraukis labai "šiurkštus". Nors pienuką su juo galima ištraukti daug greičiau. Padariau eksperimentą ir pamatavau laiką per kurį pritrauksiu tiek pat pieno su abiem, tai ką : Su Lovi elektriniu pientraukiu 90 ml pienuko surinkau per 10 minučių; Su Avent rankiniu pientraukiu 90 ml surinkau per 5 minutes. Tik kad tenka patirti šioki toki diskomfortą. Tai dabar namuose mėgaujuosi komfortu ir pienuką renku su Lovi, o kai kur nors važiuojame į tašę deduosi Avent pientraukį. 

20150307095934-44524.jpg

Pientraukis turi dvi fazes: stimuliacijos ir traukimo. Tai tiesą sakant stimuliacijos fazę visuomet praleidžiu, paprasčiausia nemačiau tikslo ją naudoti, nes ji kaip ir nieko nepadaro, tik prailgina traukimo laiką. Taip pat man asmeniškai visiškai nereikalinga funkcija - laiko skaičiavimas. Na koks skirtumas kiek tu laiko trauki ta pienuką, vis vien trauki tol, kol prirenki reikiama mililitrų skaičių, nes vaikučiui gi nepasakysi, kad "oj, aš visada traukiu 10 minučių ir pritraukiu tau tiek, o šiandien per 10 minučių pritraukiau mažiau. Gal tau užteks?"  Vis vien trauksi ilgiau. Taigi šitai reikalinga nebent iš smalsumo.

O vat žadintuvo funkcija man net labai labai patiko. Užsistatau po naktinio maitinimo, kad skambėtu po 2,5 valandos ir kai jau baiginėju traukti pieną ir Rokas pradeda budintis, taigi iškart ir pamaitinu. Nereikia klykint vaiko laukiant kol nusimelši pienuką, iškart būnu pasiruošusi.

Taigi mano bendra išvada, kad dovanų gavau tikrai gerą daiktą, kuris veikia tyliai (nepažadinu šalia gulinčio vyro), yra švelnus palyginti su kitais pientraukiais, bet taip pat gerai ištraukia pienuką. Pientrauki rekomenduočiau ir kitoms mamytėms.

Ačių Mamyčių klubo komandai, už man suteiktą galimybę ištestuoti Lovi produkciją.