LINOS blogas: Su negeromis naujienomis...

LINOS blogas: Su negeromis naujienomis...

24. Sep 2012, 08:00 vaidlina vaidlina

Labas visiems, norime jums visiems papasakoti, kaip sekasi lankyti darželį.

 

Deja, nėra kuo labai pasigirti. Antros savaitės viduryje Vaidmilė susirgo ausų uždegimu. Tai apie savaitę teko pabūti namuose. Labai nuliūdo mergytė, jog užklupo liga, sakė: "Susirgau nelaiku - labai noriu eiti į darželį".

 

Kai pasveiko, vėl noriai ėjo pas naujus draugus. Jau susidraugavo su viena mergyte Kamile. Net auklėtoja tai pastebėjo ir man pasakė. Praėjusį ketvirtadienį su grupe lankėsi miesto bibliotekoje, tai buvo kupina įspūdžių. Tai taip puikiai sekasi mano dukrytei. Na, o tuoj sužinosite, kaip sekasi jos broliukui..

 

Viliukas, deja, eina į darželį su verksmais, šaukia, jog bijo būti darželyje. Paskutiniąją savaitę toks buvo kiekvienas rytas - tik atsibunda ir sako "Neisiu į darželį". Su skaudančia širdimi tenka man jį palikti auklėtojos glėbyje. Kai ateinu pasiimti, randu jį bendraujantį su vaikais. Auklėtojos sakė, jog visą dieną jis būna puikios nuotaikos, puikiai miega pietų miegelio.. Gal galėtų kažką patarti psichologė. Vis bijau naujo ryto...

 

Beje, vos tik vaikai pradėjo lankyti darželį, aš gavau kvietimą pokalbiui dėl darbo. Viskas praėjo sklandžiai - nuo rugsėjo 12 d. esu vienos įmonės darbuotoja.

 

Žodžiu, visiems naujas gyvenimo etapas - man, dukrai, sūnui.. Tik tėvelis mūsų gyvena senu ritmu.

 

Mamyčių klubas linki jums sėkmės!

 

24. Sep 2012, 12:16

as manau viskas pas jus liuks../ svarbu berniukas po to zaidzia, neverkia ir net pietu miega darzelyje!!! pas mus deja ne tokia smagi situacija ☹ musiske verkia ir nueinant, kad po to aprimstam pazaidzia ir vel verkia... ir mes dar be pietu miego, palieku tik iki pietu miegelio... tai atejus randu daznai ja tokia smurgiuka traukiancia, nusiverkusia...nenori baisiai. dbr jau antra kart susirgom tai net nzn kada cia mes isivaziuosi.. kada pradesim normaliai lankyt darzeli su pietu miegu... ☹

24. Sep 2012, 08:36

Sekmes kuo didziausios!!!