Šiandien baigsis: Laimėkite knygelę apie raganą!

23. Jul 2014, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Leidykla "Nieko rimto" ir toliau džiugina "Mamyčių klubo" nares, kurioms patinka skaityti vaikams!

Šįkart pristatome knygelę apie tokią piktą, suktą ir bjaurią būtybę, kaip... ragana! Bet ar tikrai ji tokia? 

Jeigu norite laimėti - paklauskite savo vaikų ką jie mano apie raganas! Kaip ji atrodo? Ką ji daro? Ar jos bijo? Įdomiausio atsakymo autoriui įteiksime naują knygutę "Vinės burtų lazdelė"!

Ši raganėlė rimtai nusiteikusi laimėti kerėjimo konkursą. Vinė netgi sukūrė naują nuostabų burtą, tad dabar jai tikrai niekas nesutrukdys! Na, nebent netyčia išskalbta burtų lazdelė, kuri sukelia daug netikėtumų tiek Vinei, tiek jos katinui Vilburui.   

Raganėlė Vinė sugrįžta, kad ir vėl prajuokintų ir nustebintų visus Lietuvos vaikus!

Laimėtoją rinksime liepos 23 dieną.

ODISEJAaa ODISEJAaa 22. Jul 2014, 18:07

Musu ragana turbut siuolaikiska labai. Vismantes (beveik 4m)atsakymas. Ragana apsirengusi baltai su kelnem,trumpa nosim, vazineja masina ir gyvena labai toli name. Jinai gera ir niekas jos nebijo. 😀🌷😀

jaldija jaldija 20. Jul 2014, 22:23

"Ragana tai būrėja. Jų ir dabar yra, tai tokios moterys, kurios buria iš rankos, ir pasako kuo tu būsi užaugęs, arba dar pasako, ar būsi kai numirsi kokiu nors gyvūnu. Aš tai norėčiau būti kačiuku.
O kitos raganos, tai tik pasakų veikėjai, jų būna blogų ir gerų. Man tai labai patinka geros, kaip ragana Lilė, iš mano skaitomų knygelių. Ji dar tik mokosi burti, ir jai nutinka visokių nuotykių." Va taip va raganas apibūdino mųsų išminčius Airidas 😀

Gintarep Gintarep 18. Jul 2014, 12:39

Birutes atsakymas:"Visos is pradziu buna Raganaitemis. Veliau jos tampa arba Raganomis, arba Fejomis. Geros Raganaites (Lile, Vine, Niuke) pasidarys Fejomis, o blogos taps raganomis ir Elenute su Joniuku sudegins krosnyje ja ir jos neliks"

margarita2 margarita2 18. Jul 2014, 10:08

Mano sunus jos bijo ir sako, kad raganos baisios, valgo vaikus ir gyvenana senuose namuose.

mama ingrida mama ingrida 18. Jul 2014, 09:39

Mano Paulius jam dabar keturi metai kai buvo dvieju labai bijojo raganu,nes pas mano drauge buvo tokia didziule net didesne uz ji tuo metu ragana lele.Ji stovejo ant laiptu ir kai pro ja eidavai juokdvosi ir akys raudonai sviesdavo😀na stai nuo tol jam raganos kumpom nosim raudonom akim, ilgu sijonu ir su sluota😀Ir butinai skambiu juoku😀Ir baimes dar turim nemazai.Tais laiptais ji reikedavo pranesti labai greitai ir jis i ja net neziuredvo.