Laimėk "Teatriuko" CD "Pasakos telefonu"!

13. Dec 2011, 08:30

Laimėk "Teatriuko" CD "Pasakos telefonu"!

 

Turime Jums dvi smagias naujienas. Pirmoji - konkursas ir dovanos, o antroji - apie šventinę premjerą vaikams. Pradėsime nuo pastarosios - šaunioji "Teatriuko" trupė vaikams paruošė staigmeną - kalėdinę premjerą "Trylika senelių iš ledo šalies".

 

Teatriuko“ aktoriai, vasarą apkeliavę visą Islandiją, atsivežė pilnus lagaminus akmenukų, nuotraukų, įspūdžių: „Keliaujant lavos laukais atsidūrėme Dimmuborg ir, pagal vietines legendas – tai - žemės vartai, kur iki šiol gyvena troliai – kalnų dvasios, atsibundančios pačiu mistiškiausiu metų laiku – prieš Kalėdas…“

 

Ir kas gi aktoriams nematant  atkeliavo teatro lagamine iš tolimosios Islandijos? Tai pamatysite naujame Kalėdiniame trupės  spektaklyje „Trylika Senelių iš ledo šalies“, kuris sukurtas pagal islandų pasakas. Pjesės autorė - Ramutė Skučaitė, režisierius - Žilvinas Ramanauskas. Vaidina: Rasa Kulytė,  Žilvinas Ramanauskas,  Arturas Varnas.

 

Premjerą galite išvysti gruodžio 18 dieną, 15 valandą kino teatre "Pasaka" Vilniuje.

 

Na, o jei gyvenate ne Vilniuje, o "Teatriuką" labai mylite, kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti šaunią dovanėlę - "Teatriuko" CD "Pasakos telefonu".

{smallpic:1}

Apie dovanėlę:


“Pasakos telefonu” muzikinis spektaklis šeimai, 2007 m. tekstas Dž.Rodari, muzika Ž.Ramanausko, leidėjas – “Nieko rimto”.

Atlieka: Teatriukas
Išleidimo metai: 2007
Trukmė: 36 min. 36 sek.
Žanras: pasakos su dainelėmis

 

Senjoras Biankis tarnavo vienoje prekybos firmoje ir kiekvieną savaitę šešias dienas iš septynių važinėdavo po visą Italiją. Sekmadienį jis grįždavo namo, o pirmadienį vėl leisdavosi į kelią. Išvažiuodamas jis prižadėdavo savo dukrelei Bimbai, kad kiekvieną vakarą skambins jai telefonu ir paseks po vieną pasaką...


Šią nuotaikingą muzikinę pasaką pagal garsaus italų rašytojo Džanio Rodario (Gianni Rodari, 1920-1980) Pasakas telefonu atliko "Teatriuko" trupės aktoriai. Pasakojimą ir dialogus žaismingai pagyvina ir Italijos miesto gatvės nuotaiką sukuria gatvės muzikantų intrumentų garsai. Jūs išgirsite septynias neįprastas ir išties išradingas pasakas su nonsenso elementais.


Atsakyk į klausimą teisingai ir laimėk šią kompaktinę plokštelę.

Spėti galite šiandien ir rytoj! Laimėtoją skelbsime gruodžio 15 dieną. Sėkmės!

 

14. Dec 2011, 12:17

Mano mazyliui taip pat patiktu si dovanele,mazajam patinka pasakeles ir filmukai 😀

13. Dec 2011, 15:19

puiki dovanele kaledoms!

13. Dec 2011, 14:46

tikrai butu smagu tokia dowanele gauti 😉

13. Dec 2011, 14:15

Kaip butu smagu gauti dovanele tokia Kaledu proga 😀