TUOJ BAIGSIS: Laimėk knygelę patiems mažiausiems!

TUOJ BAIGSIS: Laimėk knygelę patiems mažiausiems!

12. May 2014, 06:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kai esi mažas ar maža, atrasti ir išmokti naujų dalykų – visada džiugu. Naujoje "Nieko rimto" knygelėje Pelytė Nelė ir varliukas Cezaris kviečia kartu pažinti pasaulį!

Rūgštus ar saldus? Kvapnus ar smirdus? Matomas ar nematomas? Tylus ar garsus? Karštas ar šaltas?

Penkios juslės, pavaizduotos mieluose kartoninių puslapių piešinėliuose patiems mažiausiesiems.

O mes su džiaugsmu skelbiame konkursą, kurio laimėtojai padovanosime šią nuostabią knygelę "Nelė ir Cezaris. Ragauk, liesk, žiūrėk!"

Parašykite vieną paprastą "receptą" kaip vaikutį išmokyti naujų potyrių (sužinoti kas yra rūgštu ar saldu, kieta ar mikšta ir taip toliau) ir gegužės 12 dieną išrinksime įdomiausio atsakymo autorę. 

23. May 2014, 13:26

Pamažu vaikutis visko išmoksta.Tereikia atsakyti į jo klausimus.Galima daug ką parodyti emocijomis,be žodių.Jeigu skanu -šypsena,jeigu neskanu-šypsenos nėra ir t. t.

06. May 2014, 14:11 Vinga

Nors nenaudojame. Bet gerą najądarą išrado.

06. May 2014, 13:57

Mano mazoji dukryte(jai dabar 2.5metuku) ismoksta skoniu ragaudama tiesiog norimo produkto 😀 kazkuria diena dejau druska i tesla,mazoji paklause ar skanu.atsakiau paragauk ir suzinosi! 😀 imerke pirsciuka i druska ir paragavo,anot jos tai buvo jai rugstu 😃 citrina jai irgi rugsti o va cukrus saldus 😉 miltu,dziuveseliu taipogi ragavo,dazniausiai jai visa tai kazkodel rugstu! 😃 bandau sakyt koks tai turetu but skonis,ar rugstu ar saldu,ar kartu 😀 bet vistiek jai daug kas rugstu! 😀

06. May 2014, 13:55

Kai auginau sūnų viską ką galima ragauti davėme ragauti ir įvardijome ar tai rūgštu, saldu ar sūru. Kieta ar minkšta davėme čiupinėti taip pat įvardydami tai. Svarbiausia, kad viskas vyktų žaidimo forma ir būtų smagu 😀
P.S. ..truputį ne į temą, bet labai prajuokino žodis "smirdus" 😀 Susimąsčiau, kad tokio nevartojam... 😀