Laimėk knygą "Avinėlis Raselas", kuri padės mažyliui užmigti!

Laimėk knygą "Avinėlis Raselas", kuri padės mažyliui užmigti!

13. May 2014, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Niekas gal ir nebūtų parašęs knygos apie avinėlį Raselą, o jis pats tai jau tikrai būtų gyvenęs lyg niekur nieko, jei ne viena naktis.

Tai, kas paprastai atsitinka be jokių pastangų, tąkart niekaip neatsitiko... Viską Raselas išbandė: ko jį buvo išmokę tėveliai ir patarę draugai. Bet kiekvieno avinėlio gyvenime ateina laikas… skaičiuoti avis! Taip, o ką gi daugiau skaičiuoti, jei nesimiega?

Taip linksmai leidykla "Nieko rimto" pristato labai dailią, pamokančią ir juokingą knygelę "Avinėlis Raselas", kuri kiekvienam vaikučiui parodys, kad užmigti kartais tikrai sunku. 

O mes klausiame: KOKIŲ RITUALŲ JŪS SU VAIKUČIAIS TURITE PRIEŠ MIEGĄ? Įdomiausio atsakymo autorei gegužės 19, pirmadienį, padovanosime šią knygelę ir lauksime atsiliepimo. 

16. May 2014, 11:11

Turbūt jau visas Mamyčių klubas žino, koks mano Adomukas nemiegalius yra 😀 Taigi miego ritualų esame išbandę nuo A iki Z: įvairius mirksinčius, grojančius, dainuojančius, šnekančius ir tylinčius migdukus, tylos ir tamsos terapiją, lopšines, sūpavimą... bet pats patikimiausias ritualas maudynės - mamos glėbys - šiltas pienelis. Stengiamės kiekvieną vakarą tuo pačiu metu eiti miegelio. Ritmas taip pat ritualo dalis! Na o kai Adomukas jau pradeda sapnelį sapnuoti, tuomet mama imasi savo miego ritualų. Dažniausiai tai būna galvos padėjimas ant pagalvės ir susisukimas į antklodę, o kartais tenka ir avis paskaičiuoti 😀 Norėčiau pabandyti jas su mažiuku skaičiuoti. Gal čia ir būtų tas neatrastasis "Ž" miego ritualas?

margarita2 margarita2 14. May 2014, 14:28

Prieš miegą visad paskaitau knygą. Jeigu praeitą vakarą užbaigėm knygą, tada naują, pasirenka pats. Buna, kad nori tą pačią knygą skaityt iš naujo. Buna, kad dienos metu, sunui buvo kilę klausimų kažkurią tema, tarkim kodėl lyja, kas yra astrologija, kokie yra zodiako ženklai.. Tada atsiverčiam ir skaitom enciklopedija. O vėliau tą knygą ties kurią sustojom praeitą vakarą..