Laimėk kartoninę knygelę mažiausiems "Mano pirmosios istorijos"!

12. Aug 2014, 10:01 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kartais net ir patys kūrybingiausi tėveliai pritrūksta išmonės... Tuomet paskaitykite savo mažyliui paprastą ir mielą, stebuklingą ir kasdienę istoriją! Tai bus pirmoji vaikučio pažintis su beribiu pasakojimų pasauliu. Kai kurie iš jų eiliuoti, kad mažylis geriau suprastų ir panorėtų pats juos išmokti.

"Nieko rimto" knygelėje "Mano pirmosios istorijos" susipažinsite su Joze ir jos meškiuku, senu raudonu traktoriumi, kiškeliu, kuris nemėgsta morkų... Iš viso net 17 trumpų istorijų ir gausybė linksmų, vaikams suprantamų paveikslėlių!

Pakomentuok KOKIA LINKSMIAUSIA AR ĮSIMINTINIAUSIA ISTORIJA JŪSŲ MAŽYLIUI NUTIKO ŠIĄ VASARĄ ir vienai įdomiausiai atsakymo autorei įteiksime (bei lauksime atsiliepimo) šią knygelę!

Komentarų laukiame iki rugpjūčio 13 d.!

margarita2 margarita2 11. Aug 2014, 09:14

Šiuomis dienomis, įsimintiniausia, kad prieš kelias dienas, suposi hamake. Net piešia tai 😀

Gintarep Gintarep 07. Aug 2014, 10:32

nors mums sios knygeles nereikia, bet negaliu nepasidalinti su Jumis vaiko issakyta nuomone. Paklausus, ji atsake,kad labiausiai dziaugiasi gavusi auginti braskeles 😀 Tad, mielosios MK redaktores, Jusu darbas neiuna veltui- vaikams teikiate laimes, dziaugsmo, kartu prisidedate prie ugdymo ❤

kodelcia kodelcia 07. Aug 2014, 09:46

Sūnelis, ką tik pamatęs knygelę šiame straispnyje komentuoja : "Mes tokią knygutę turim. Jau neprašysim, kad dėdė atvežtų" 😃