Laimėk ką tik išleistą knygutę patiems mažiausiems "Spotas keliauja į kaimą"

07. Oct 2014, 11:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kuris mažylis nemėgsta knygelių, su atverčiamais langeliais? Turbūt tokių nėra, o dar smagiau, kai tuose langeliuose galima ir kažko išmokti bei sužinoti.

Leidykla "Nieko rimto" pristato jau antrąją knygelę apie šuniukų Spotą. Šįkart, apie amsiukas svarstys - kur pasislėpė mažyliai?

Į kaimą atvykęs Spotas leidžiasi jų ieškoti. Pakeliui smalsusis šuniukas aptinka daug visokių kaimo gyvūnėlių.  

"Spotas keliauja į kaimą" skirta patiems mažiausiems smalsučiams, kuriems knieti atverti visus uždarytus langelius kartoniniuose knygelės puslapiuose.

Nori laimėti vaikučiai šią knygutę? Komentaruose parašyk - kada ir kur labiausiai jūsų vaikučiai mėgsta skaityti/vartyti knygeles? Vienai loterijos būdu išrinktajai spalio 13 d. įteiksime "Spotas keliauja į kaimą" ir lauksime atsiliepimo!

InetaBu InetaBu 12. Oct 2014, 22:09

Mes turime knygelę apie skaičiukus ir ji keliauja su mumis visur, nes sūneliui patinka ją vartyti, vartyti, mesti ir vėl pakelti 😀))) Mėgstamiausia vieta: virtuvėlė ant lavinamojo kilimuko atsigulus ant pilvuko 😀)))

10. Oct 2014, 18:38

Mes knygutę turim dar tik vieną ir labai mėgstam ją griaužti ir kramtyti 😀 Dažniausiai, kaip priklauso, prieš miegą 😀

irmantaite irmantaite 10. Oct 2014, 16:35

Gytis dažniausiai atkeliauja iš savo kambario jau išsirinkęs knygelę ir mėgsta susirangyti ant lovos. Tuomet varto ir pasakoja savaip, nes skaityti pats dar nemoka. O paskui jau paprašo kad jam paskaitytume pasaką. Kasdien prieš miegelį jam skaitom. Nors būna tokių vakarų kad patiems akys limpa, bet paskaitytį pasaką vaikui šventa pareiga 😀 O po to jis dar mėgsta pavartyti vienas pats gulėdamas knygelės. Dažnai randu užmigusį ties atverstu pirmu lapu.
Na o mūsų mažasis Mantas tai varto pačiupęs tai ką ant stalo palieka brolis. Arba mėgsta įlipti į knygelių stalčių ir ten sedėdamas vartyti. O kai ateina mokymo momentas tai mes abu sėdime patogiai susirangę ant lovos. Jis varto, aš jam pasakoju kas nupiešta. Smagios man tos akimirkos ir džiaugiuosi kad knygelės lieka sveikos ir nesuplėšytos.

zvirblislaura zvirblislaura 07. Oct 2014, 20:01

Dukra neužmiega be knygos skaitymo vakare, o mažylio paveiksluotos knygelės sudėtos lengvai pasiekiamoj vietoj, todėl per dieną bebegiodamas ir begainiodamas mašinėles karts nuo karto išsirenka kokią ir pakviečia mus - vartom kartu

sraigiukas sraigiukas 07. Oct 2014, 13:22

Mano pupos labiausiai mėgsta vartyti knygeles vakarais ir prieš pietų miega. O pasaka prieš miegą yra šventas reikalas, kurią seka tėtis 😀
Dabar Saulutė varto knygeles, ko daro šildymus kojytėms

07. Oct 2014, 13:22

O mano mažąjai įdomiausiai knygutės skaitosi.. ant puoduko 😃 Bet jau po truputį išgyvendinam šitą įprotį - puodukas turi būti skirtas puoduko reikalams, o ne bibliotekos 😀 O šiaip dažniausia gražiai atsisėdusi ant sofkutės, pasidėjusi knygutę ant keliukų mažoji "dingsta" keliolikai minučių 😀 Net stebiuosi kaip tokia maža pupa (1,5 m) gali taip susikaupusi "skaityti" 😀

mama ingrida mama ingrida 07. Oct 2014, 12:50

Mano mazoji skaityti dar nemoka,bet knygeles ypatingai kietais lapais megsta vartyti.Jai idomu kur yra gyvuneliai,ka jie sako,ypac iesko katineliu nes jau moka pasakyti kate😀Dar jai patinka knygeles su garsais.Siaip ypatingai ant grindu atsigulusi ar atsisedusi megsta vartyti.

07. Oct 2014, 12:02

Kai tik pamato namie kur nor gulinčią knygutę iš karto ima ir pradeda vartyti, arba atneša man ar tėčiui, kad kartų pavartytume, patinka kai rodi pirštu ir sakai kas ten pavaizduota.😀

margarita2 margarita2 07. Oct 2014, 11:42

Skaityti, vartyti ar tiesiog ziureti, megsta visur ir visada.
Megsta, per muge ar parduotuveje pavartyti knygeles.
Megsta, pries miega paruost knygele, kuria nori, kad paskaityciau.
Megsta, pats atsigules ant sofos ar atsisedes prie stalo pavartyti knygeles..

07. Oct 2014, 11:18

Mūsų Eimantukas labai mėgsta skaityti knygutes kai:
sesė ruošia pamokas ir skaito ką nors iš vadovėlio;
kai visa šeima ką nors skaito:
kai kur nors nuvažiuojam į svečius ir jam pasidaro nuobodu;
kai namuose visi žaislai jau pabosta:
kai laukiam svečių ir visa šeima užsiėmusi;
kai sesė paima į rasnkas savo knygas ar žurnalus ir pradeda juos skaityti;
kai, kai, kai...
galėčiauvardinti ir vardinti bet jums tiesiog pabostų skaityti😀😀😀