Laimėk bilietus į kultinį "Urvinį žmogų"! Tik šiandien!

Laimėk bilietus į kultinį "Urvinį žmogų"! Tik šiandien!

14. Feb 2012, 07:00

„Urvinis žmogus“ – spektaklis, pažymėtas vaiko gimimu

 

2005 metų sausio 14 diena, Vilnius. Scenografai tikrina apšvietimą, barmenas blizgina taures, jaunuolis mindžikuoja prie įėjimo, laukdamas vakaro poros. Įprastinė įvykių eiga spektaklio premjeroje. Tačiau tik ne Dainiui Kazlauskui. Tai jo kaip režisieriaus debiutas, tai jis tuoj lips ant scenos ir dvi valandas bandys prajuokinti pilną salę žiūrovų, tai jis...tuoj taps tėvu!

 

Taip, 2005 metais įvykusi komedijos „Urvinis žmogus“ premjera buvo paženklinta sėkmės ženklu – Dainiui Kazlauskui ir jo žmonai Indrutei tuomet gimė sūnus. Sėkmė spektaklį lydi iki šiol – sausakimšos salės žiūrovų, nenutylantis juokas, iš naujo atrandamas tarpusavio ryšys. Kaip, paklausite?

 

Nes „Urvinis žmogus“ kalba apie moterims ir vyrams aktualius dalykus – juos pačius. Apie mažyčius skirtumus, nuo pat urvinio laikų paverčiančius bendrą vyro ir moters gyvenimą nuolatine komedija. Svarbiausią spektaklio idėją autorius apibūdina taip: „Vyrai ir moterys vieni kitus supranta skirtingai. Dvi lytys – tai lyg dvi skirtingos kultūros, turinčios savitų tradicijų ir ritualų. Gal dėl to, kad nuo pat seniausių laikų vyrai ir moterys vystėsi skirtingai: vyrai medžiojo žvėris, o moterys rinko vaisius ir žoles“.

 

Dieną, kai meilė, romantika, bučiniai ir Kupidono strėlės skraido aplink, Idioteatras negali sugalvoti geresnės dovanos mylimam žmogui nei bilietai į spektaklį „Urvinis žmogus“. O Jūs ar galite?

 

KONKURSAS:


  • Komentaruose pasidalinkite originalia Valentino dovanos idėja.
  • Atsakymų laukiame visą Valentino dieną, tai yra iki vasario 14 vidurnakčio.
  • Burtų keliu išrinksime laimėtoją, kurį paskelbsime vasario 15 dieną!
  • Laimėtojai dovanosime kvietimą dviems į „Urvinio žmogaus“ pasirodymą Kaune, vasario 25 dieną, „Girstučio“ kultūros rūmuose.

 

Būkite aktyvios! Dalyvauti kviečiame ne tik Kauno mamytes, bet visas! Juk, greičiausiai turite simpatiją, draugę ar giminaitį Kaune? Padarykite jiems siurprizą. Juk dovanoti taip smagu. Smagiau, negu dovanas gauti...

Sėkmės!

14. Feb 2012, 22:39

labiausiai noreciau kad vyras grystu is uzsienio,labai jo truksta man,o dviems vaikuciams dar labiau

14. Feb 2012, 16:57

As labiausei noreciau kad mano sugyventinis (tetie mano vaiko) pasipirstu man 😀 labei,labei noriu vestuviu ☺ 😍 😀 apie tai jau senei svajuoju 😀

14. Feb 2012, 14:30

man geriausia dovana butu vestuviniai žiedai 😀

14. Feb 2012, 13:34

tikrai nerealus spektaklis😀 ziurejau ji 1000000 kartu 😀 nes dirbau New Yorke,kur jo buvo premjera.tikrai nepasigailiesite kas laimes!

14. Feb 2012, 12:39

Dvieju mylinciu sirdziu niekas nesujungia tvirciau ir karsciau kaip maza, gleznute nauja gyvybe. Todel labai grazi dovanele gali buti busimos mamytes ireminta ir aprsita diiiideliu kaspinu echo nuotraukele su uzsimezgusia kruopelyte pilve. 😀)