Kvietimus į festivalį "Kitoks teatras vaikams" laimi...

Kvietimus į festivalį "Kitoks teatras vaikams" laimi...

16. Jan 2012, 09:00

Konkursas "Auginu kūrybingą vaiką" baigėsi.

 

Ačiū visoms mamytėms, siuntusioms pasakojimus tema "Auginu kūrybingą vaiką". Iš tiesų, visi vaikučiai yra kūrybingi, tik mes, tėvai, turime to nepražiopsoti ir laiku pastebėjus, įvertinti.

 

Kaip ir žadėjome, šiandien skelbiame tris mamas, kurios laimėjo po 2 kvietimus į "Kitoks teatras vaikams" festivalio spektaklį. Sveikiname mamytes:

 

RENATĄ (qelle) kuri labai kūrybiškai aprašė savo dukrytės kūrybinius bandymus ir pelnė Jūsų, komentavusiųjų, simpatijas - Čia. . Renatą su dukryte kviečiame sausio 20 dieną, 12 valandą į režisieriaus Cezario Graužinio spektaklį mažiesiems ”Lai Lai Lai”. 

 

LAURĄ (wasara), kuri labai teisingai pastebėjo, kad kūrybiškumas slypi... paprastume! Čia. Laurą su sūneliu kviečiame sausio 17 dieną, 12 valandą į režisieriaus Aido Giniočio spektaklį “Mykolas Žvejas”. 

 

JULIJĄ (juliukasd), kurios abu mažyliai labai kūrybingi, o sūnelis po pramoginių šokių varžybų net užmiega su medaliu rankoje:) ČiaJuliją su sūneliu kviečiame į šokio spektaklį 3 -8 metų vaikams "APKABINSIU TAVE”, sausio 22 dieną, 12 valandą.

 

Sveikiname mamytes ir prašome parašyti mums savo kontaktus (vardą, pavardę, telefoną) el.paštu redakcija@mamyciuklubas.lt, kad susitartume dėl kvietimų perdavimo.

 

Apie festivalį "Kitoks teatras vaikams":

 

Sausio 17-22 dienomis Menų spaustuvėje vyks antrasis festivalis „Kitoks teatras vaikams“. Pernai išbandęs jėgas, šiemetinis vaikams ir paaugliams kuriamo teatro, šiuolaikinio šokio, lėlių, objektų, šiuolaikinio cirko spektaklius vienijantis festivalis didina programą, plečia geografiją ir dar labiau apsisprendžia už KITOKĮ - atvirą ir linksmą bendravimą su savo mažaisiais žiūrovais.

 

Šiemetiniame festivalyje dalyvaus Keistuolių teatras su naujausia premjera „Mykolas žvejas“, Stalo teatras su trimis spektakliais, šokio teatras „Dansema“ su dviem vaidinimais, teatras „cezario grupė“, kuris festivalyje pristatys savo pirmąjį bandymą kreiptis į jauniausią auditoriją, iš uostamiesčio atvyks Klaipėdos lėlių teatras su dviem spektakliais ir menininkų grupė „Žuvies akis“ su šiuolaikinio šokio spektakliu, iš Italijos pasikvietėme trupę „Scarlattine Teatro“ su interaktyvių komiksų spektakliu visai šeimai „ManoLibera“. Šiemet pristatome dar vieną naują žanrą – šiuolaikinį cirką. Lietuvių žonglierių grupė „Antigravitacija“ kartu su Menų spaustuve parodys spektaklį „Stebuklingas medis“.

 

Bilietai į visus festivalio spektaklius kainuos po 10 Lt. Juos platina Tiketa ir festivalio organizatoriai likus valandai iki renginio. Visa festivalio programa yrawww.menuspaustuve.lt

1

 

16. Jan 2012, 16:10

Sveikinu!!!! 😘 😘 🌷 🌷 🎉 🎉 🎉

16. Jan 2012, 11:02

labutes,mes apsidziaugem,bet ryt irgi mums neiseina,bet taip GAILAAAA☹ ryt Aleksandras eina pas okulista ☹

16. Jan 2012, 10:34

Sveika, Laura, tuomet padovanosime si kvietima mamytei Olenkai - Olgai, jai parasysime ir pasakysime sia dziugia zinia. Neabejojame, ji labai apsidziaugs 😀

16. Jan 2012, 09:59

Sveikinimai 😉

16. Jan 2012, 09:39

valio 🎉 🎉 🎉