Kviečiame į kūdikių masažo pamokėlę - birželio 17 d. Registruokitės!

Kviečiame į kūdikių masažo pamokėlę - birželio 17 d. Registruokitės!

03. Jun 2014, 13:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Prisilietimas yra neapsakomai svarbi patirtis ankstyvojoje kūdikystėje. Tyrimai rodo, kad ši patirtis gali padaryti didelę įtaką įvairiems mūsų gyvenimo aspektams ateityje.

Kuo naudingas kūdikių masažas?

Jis skatina ankstyvą artimo ryšio tarp tėvų ir vaikų kūrimą. Naudojant švelnią stimuliaciją kartu su kalbėjimu, mes dalinamės su kūdikiu nuostabia patirtimi. Masažo judesiai gali būti stimuliuojantys arba atpalaiduojantys, priklausomai nuo kūdikio poreikių ir išsivystymo.

Masažas ne tik gali nuraminti pilvuko diegliukus, pagerinti raumenukų tonusą ar atpalaiduoti įsitempusius raumenukus, kartais užtenka tiesiog prisiglausti – juk taip gera šalia mamos.

Koks tinkamiausas laikas?

Kai pilvelis pilnas, o užpakaliukas sausas – laikas mėgautis kokybišku laiku su mamyte. Tinkamiausia yra ramiai budrus laikas, tada kūdikis labiausiai atviras bendravimui, imliausias ir pasiruošęs švelniems prisilietimams.

Masažuojant kūdikis gauna taip reikalingą nedalomą dėmesį. Tolerancija ir meilė, kurią skleidžia mama švelniu prisilietimu, linkėjimas tik pačio geriausio savo kūdikiui – mamos rankos gali padaryti stebuklus.

Tad kviečiame išmokti masažuoti savo mažylius su puikia specialiste - Tarptautinės kūdikių masažo asociacijos atstove Lietuvoje Inga Ciesiūne!

20140602172724-75535.jpg

Birželio 17 d. 12 val. klinikoje "Sveika pradžia"!

REGISTRACIJA ČIA->>

Kaip vyks masažo pamokėlė?

Kaip sako Inga, šis masažas unikalus tuo, jog mamytės pačios masažuoja savo mažylius - tokiu būdu kuriamas artimas ryšys tarp mamos ir vaiko. Pati masažo specialistė judesiukus demonstruos ant lėlytės.
 
Kas gali dalyvauti?
 
Į susitikimą kviečiame registruotis mamytes su 2-6 mėnesių mažyliais.
 
Ką atsinešti?
 
Parariame mamytėms vilkėti patogia, laisva  apranga ir turėti minkštą pleduką, ant kurio guldysite kūdikį.
 
Kiek truks pamokėlė?
 
Susitikimas truks 1-1,5 val.
 
Šio susitikimo metu išmoksite masažuoti savo mažylio kojytes, pilvuką bei gausite viso kūno masažo judesių atmintinę!

Iki susitikimo!
Papildoma informacija:
 
Masažo kursai:
 
Kaune - birželio 6 d. 10 val., rugsėjo 4 d.
Vilniuje - rugsėjo 2 d.
 
pypse pypse 03. Jun 2014, 20:27

Mes su Hubertuku lankėme šias pamokėles. Labai fainas laikas su savo leliuku ir kitomis mamytėmis praleistas. O įgyta patirtis labai naudinga. mėgaujamės su Hubertuku namų darbus darydami😀