Kūrybinis konkursas – "Pasitinkame Huggies čempionus!"

Kūrybinis konkursas – "Pasitinkame Huggies čempionus!"

24. Oct 2012, 00:00

Ar sudomino Mamyčių klubo laidelėje pristatytas naujas konkursas? Tai sportinės varžytuvės tiems mažyliams, kurie tik pradeda šliaužti, ropoti, žengti pirmuosius žingsnelius – su tėvelių ar be jų pagalbos. Kviečiame dalyvauti!

 

Ką reikia daryti?

 

Čiupkite į rankas video kamerą, fotoaparatą ar kitokį aparatą, kuriuo galime nufilmuoti vieną didžiausių tėvelių džiaugsmų – savo mažylio badymus judėti į priekį.

 

Nufilmuokite, kaip mažylis šliaužia, ropoja ar jau žengia pirmuosius nedrąsius žingsnelius, įsikabinęs į baldus ar pagalbininkų rankas…O gal jis juokingai šoka, išgirdęs kokią nors muziką?...

 

Taip pat labai svarbu nufilmuoti visų besidžiaugiančių emocijas, o gal net ir komentarus - tėvelio, mamytės, močiutės, senelio, dėdės ar krikšto tėvelių, o gal tiesiog kaimynų ar draugų?

 

Konkursą pavadinome "Pasitinkame Huggies čempionus", tačiau nebūtinai jūsų mažyliai turi dėvėti Huggies sauskelnes. Žinoma, tai būtų puiku, bet tai nebūtina konkurso sąlyga. Mums svarbiausia tai, ką nufilmuosite.

 

Dėmesio! Filmuotos medžiagos trukmė turėtų būti mažiausiai 10 minučių.

 

Kur siųsti?

 

Tradiciškai jūs filmuotas medžiagas ir pasakojimus siųsdavote per MK mygtuką, tačiau šį kartą prašysime jūsų video klipukus siųsti redakcijos el.paštu: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Kursime filmą apie čempioną

 

Laiške, kuriame siųsti video medžiagą, būtinai nurodykite mažylio vardą, amžių, pasiekimus ir kitus komentarus apie jį. Mamyčių klubo kūrybinė komanda visu jūsų atsiųstus filmukus sudės į VIENĄ FILMĄ APIE HUGGIES ČEMPIONĄ!

 

Konkurso trukmė

 

Video klipukus su vaikučių ropojimu, šliaužimu, vaikščiojimu, šokimu siųskite kol kas neribotą laiką. Konkurso trukmė priklausys nuo to, kiek aktyviai į tai įsitrauksite.

 

Geriausių filmukų autoriai bus apdovanoti čempionų vertais prizais - HUGGIES sauskelnėmis!!!

 

21. Nov 2012, 22:22

Tikriausiai taip atsakymų ir nesulauksime ☹(

15. Nov 2012, 16:16

Ir iš kur žinoti ar mūsų vaizdeliai tiko ar ne? nes siunčiau, bet atsakymo jokio nesulaukiau 😀

15. Nov 2012, 16:12

O tai kada ir kur bus galima pamatyti tuos filmukus? 🤔

08. Oct 2012, 13:28

turi deti i youtube.com ir atsiusti nuoroda tada. man kazkaip atrodo apsurdiskai, nes ten nenoriu as kelti vaiko filmuotu vaizdeliu.

07. Oct 2012, 17:06

o kaip jums pastu atsiusti vaizdo filmuka, jeigu 10min. trukmes fotoaparatu filmuotas vaizdelis uzima 900MB, o siusti pastu galima tik 25MB?

29. Sep 2012, 13:30

aisku galima sujungt,kadlaikas gautus, alekadkastiek ziures, niekas iki galo neistems 😀 per ilgai..

29. Sep 2012, 12:20

man taip pat atrodo,kad per ilga trukme ☹

blogietee blogietee 29. Sep 2012, 11:11

Galima sujungti daug vaizdelių su vaikščiojimais ir gausis trukmė 😉

29. Sep 2012, 11:04

10 min, manau tikrai per ilgai...