KONKURSAS "Mūsų užkandžių dėžutė"

KONKURSAS "Mūsų užkandžių dėžutė"

17. Nov 2014, 00:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt
Užkandžiauti turbūt mėgstame visi - tiek maži, tiek dideli, tiesa? Kartais pristinga idėjų, ką gi skanaus ir sveiko pasiimti einant pasivaikščioti su mažyliu ar į kelionę.

Tad kartu su mūsų draugu HiPP kviečiame dalyvauti naujame konkurse "MŪSŲ UŽKANDŽIŲ DĖŽUTĖ" ir pasidalinti nuotraukomis bei patarimais apie vaikučių užkandžius! 

Ką reikės daryti?
 
-Pirmiausia surinkite į krūvelę, jei pasiseks, visus mažylio mėgstamus užkandžius (galite pridėti ir mėgstamą mažylio gėrimą), kuriuos būtinai įsidedate į savo užkandžių dėžutę (maišelį ar kokį kitą dėkliuką), eidamos pasivaikščioti į lauką (nesvarbu, ilgam ar trumpam). Pagalvokite gerai, ką pasiimate vykdami į kelionę ar į svečius, o gal eidamos pas kaimynus mažyliui įdedate tai, ką jis labiausiai mėgsta pakramsnoti.
 
-Surinkę visas užkandėles, nufotografuokite ir atsiųskite per savo profilį į Mamyčių klubą.
 
-Prie nuotraukos parašykite, koks mažylio vardas, amžius, ką jis labiausia mėgsta užkandžiauti. Ar renkatės tik sveikus užkandžius, o gal pačios gaminate ir pan.
 
Kaip siųsti nuotraukas ir pasakojimą:
 
-Įeikite į savo profilį, spauskite "Pridėk straipsnį";
 
-Pasirinkite rubriką MAŽYLIS ir žymą "HiPP - Geriausia iš gamtos" ;
 
-Paspaudę Browse - įkelsite pagrindinę foto. Teksto laukelyje parašykite apie tai, ką mažylis mėgsta užkandžiauti, o paspaudę žalsvą mygtuką virš teksto laukelio įkelsite visas likusias nuotraukas į tekstą.
 
-Spauskite IŠSAUGOTI ir jūsų blogas pasirodys portale.
 
Konkursas truks dvi savaites nuo lapkričio 4 iki 18 d. (imtinai). Rinksime net 3 laimėtojas!

PRIZAI

Kiekvienai laimėtojai - gardūs HiPP užkandžių rinkinukai!

20141103135024-42370.jpg 

Užkandžių rinkinuką sudaro:

BIO Bananų ir obuolių batonėlis nuo 1-erių metų

BIO Obuolių ir kriaušių batonėlis nuo 1-erių metų

Pagaminta iš ekologiškų, natūraliai sunokusių vaisių. Sudėtyje nėra cukrų, todėl batonėliai saldūs tik tiek, kiek saldūs patys vaisiai.

BIO Ryžių-mėlynių paplotėliai

Tinka kūdikiams nuo 8-to mėn. ir mažiems vaikams. Pagaminti iš 100 proc. ekologiškų ryžių, sudėtyje nėra cukrų (tik natūralūs cukrai), be glitimo.

BIO Kukurūzai

Tinka kūdikiams nuo 8 mėn. ir mažiems vaikams. Pagaminti iš 100 proc. ekologiškų javų – sorų ir kukurūzų, sudėtyje nėra cukrų (tik natūralūs cukrai), be glitimo.

BIO Obuolių, bananų, braškių tyrelė vaikams nuo 1-erių metų

BIO Obuolių, kriaušių, bananų tyrelė vaikams nuo 1-erių metų

BIO Bananų, kriaušių, mango tyrelė vaikams nuo 1-erių metų

Itin patogioje pakuotėje. Pagaminta iš 100 % ekologiškų vaisių, sudėtyje nėra cukrų (tik natūralūs cukrai), be glitimo, su vitaminu C. Rekomenduojama vartoti kaip desertą ar užkandį tarp pagrindinių maitinimų.

20140915130606-80863.jpg

05. Nov 2014, 10:53

Manau čia dėl pakuotės nuo 1 m, kai pats neva traukti iš tūbelės gali, bet jei spaudžiama į šaukštelį, manau ir anksčiau galima.

motinysteveza motinysteveza 04. Nov 2014, 21:08

atsidariau detalesnį aprašymą, o ten "Nevartoti mažesniems kaip 4 mėn. kūdikiams", tai todėl ir susiklaidinau 😀

motinysteveza motinysteveza 04. Nov 2014, 21:05

OMG, kokia neatsakinga esu mama. tą hipp tyrelę nuo 12 mėn. daviau beveik 7 mėn. kūdikiui.... sudėtį skaičiau, bet kaip neatkreipiau į amžių...nžn... bet kaip įdomiai jokių papildomų priedų, tik vaisiai ir ekologiška, o tik nuo metų. analogiška milupos nuo 4-6 mėn. gal dėl alergijos galimybės?😕
na, bet buvom ilgesniam laikui išėję iš namų, vaikui patiko, pasisotino. o kaip patogu buvo 👍 ir jokių reakcijų pašalinių nebuvo 😀.