Konkursas MK facebook profilyje - Sugalvok vaikų šukuosenų kolekcijai pavadinimą!

Konkursas MK facebook profilyje - Sugalvok vaikų šukuosenų kolekcijai pavadinimą!

13. Aug 2012, 00:00

 

Artėjant  rugsėjo 1 – ajai vaikų kirpyklėlė „Bambina“ ir jos kirpėjai – stilistai, sekdami mados diktuojamas tendencijas, pristatė  2012 – 2013 metų vaikų kirpimų bei šukuosenų kolekciją.

 

Todėl Mamyčių klubo lankytojams „Bambina“ siūlo konkursą – sugalvoti pristatytai šukuosenų bei kirpimų kolekcijai pavadinimą.

 

Visą šukuosenų kolekciją rasite Facebook.com/mamyciuklubas.lt

 

Viena iš pagrindinių 2012 – 2013 metų plaukų mados tendencijų – stambios, didelės garbanos, kurias galima surišti ir į uodegą. Į madą grįžta retro stiliaus šukuosenos, todėl prailgintas ar trumpas kare kirpimas taip pat madingas.

 

{smallpic:1}

{smallpic:2}

 

Asimetriškos linijos bei glotnūs plaukai – tai dar vienas plaukų mados trendas. Vis dar stilingos ir kasos. Klasikiniai lygūs kirpčiai nebemadingi, tad geriau rinktis ilgesnius ar iškarpytus. Šį sezoną taip pat nerekomenduojami ekstremalūs kirpimai ir įmantrūs išskutinėjimai.

 

{smallpic:3}

{smallpic:4}

 


Norėdami išgauti skirtingas šukuosenas, eksperimentuokite su plaukų sklastymu, formuodami jį per vidurį ar šoną. Norėdami suteikti šukuosenai žaismingumo, naudokite įvairias plaukų formavimo priemones, tačiau svarbiausia, kad vaikai ir liktų vaikais: žaismingi ir nerūpestingi...

 

{smallpic:5}

{smallpic:6}

 

„Bambina“ vaikų kirpyklos kirpėjai – stilistai visada pasirengę, pagal vaikučio veido formą ir bruožus, pritaikyti jam tinkantį kirpimą. Renkantis plaukų šukuoseną, reikia atsižvelgti ir  į vaiko poreikius bei norus, nes svarbu, kad plaukučius būtų lengva susitvarkyti ir  jie netrukdytų jaustis patogiai darželyje,  mokykloje, kieme ar namuose.

 

{smallpic:7}

{smallpic:8}

{smallpic:9}

{smallpic:10}

Idėjos, kirpimai ir šukuosenos:

Vaida Galinauskienė, Rugilė Juškevičiūtė, Sandra Paulauskaitė

Foto: Sweetdola

Rūbai ir žaislai: Cocone, Medinis arkliukas, Happeak

 

Konkurse laimės orginaliausias ir linksmiausias pavadinimas.

PRIZAI 2 nugalėtojoms:

Nemokamas apsilankymas kirpyklėlėje ir  "Natualmente" rinkinukas (šampūnas ir kondicionierius)!