Konkursas: Ką dovanoti mažyliui 1-ojo gimtadienio proga?

Konkursas: Ką dovanoti mažyliui 1-ojo gimtadienio proga?

24. Jan 2021, 07:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Valio, mūsų mažyliui sukako metukai! O gal pirmasis gimtadienis dar tik artėja? Nesvarbu, jau vis tiek turbūt apgalvojote, kaip švęsite, kokios bus dekoracijos ir ką jam dovanosite? Tad kviečiame dalyvauti konkurse visus, kurių mažyliai ką tik atšventė 1-ąjį tortadienį arba dar tik planuoja.

Pirmasis gimtadienis vien jau tuo ypatingas, kad jis pirmasis vaikučio gyvenime. O kur dar skanus tortas, mėgstami vaiko gardumynai, dekoracijos, šventiška jubiliato apranga. Ir, žinoma, kaip gi be dovanų?! Vien jų išpakavimas sukuria džiaugsmingą nuotaiką. Neįtikėtina, kaip greitai praskriejo vieneri metai, kiek daug visko įvyko, kiek daug mažylis išmoko ir sužinojo. Ohoho kiek dar visko laukia priešakyje!

  • Konkursas vyksta čia, portale, Facebook (FB) ir Instagram (IG) paskyrose (galite dalyvauti, kur jums patogiau, tačiau dalyvaujant visur - šansai laimėti tik didėja);
  • Komentaruose dalinkitės idėjomis, ką padovanoti savo vaikučiui per 1-ąjį gimtadienį?

PRIZAS

Balansinis dviratukas „Chillafish Bunzi“

Balansinis dviratukas „Chillafish Bunzi“ 2-in-1 yra unikalus tuo, jog per kelias sekundes leidžia pakeisti režimą iš triračio į dviratį. Išmokykite vaiką pusiausvyros - pradėkite nuo triračio režimo ir palaipsniui perjunkite į dviejų ratų režimą, kai matysite, jog jūsų vaikas tam pasirengęs. Režimus galite keisti tiek, kiek reikia.

Konkurso laimėtoją trauksime iš visų dalyvių (portale, FB ir IG) bei paskelbsime sausio 29 d.

rasamezga rasamezga 21. Oct 2021, 14:34

Iprastai naujagimio priemonemis drabuzeliais bei zaislais teveliai jau buna pasirupine. Galima padovanoti dovana, kuri isliks ilgam ir kuria gales dziaugtis ne tik kudikis, bet ir jo teveliai. Nes, bukit teisingi, kudikio gimimas didziausia svente buten jiems. Galima padovanoti personalizuota zemelio plakata, kuriame butu uzrasytas miesto pavadinimas bei zodzizi, pvz: "Šiame mieste aš gimiau". Tokių idėjų rasite Unico Uno eshope.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 29. Jan 2021, 11:12

Dėkojame visiems FB, IG ir portale dalyvavusiems! Renkame vieną laimėtoją, kuriai šiandien laiminga diena☀️ Tai @liuviktorija ? Sveikiname!

Kamene Kamene 22. Jan 2021, 14:24

Medinė virtuvėlė

ViktorijaBudene ViktorijaBudene 16. Jan 2021, 21:48

Mažylis džiaugsis visomis dovanomis, tik gal vienos sudomins ilgesnį laiką, kitos trumpiau. Priklauso nuo vaiko pomėgių (mano dukrai dabar įdomu šaukštai puodai, bet puodų komplekto gal neprašysiu dovanų ?) ir tėvų norai, ar vienas didesnis brangesnis daiktas, ar daug visko ir apsikrauti namus.
Vyresniam sūnui dovanojome traukinį su bėgiais, kuriais rieda, taip pat statosi el.stulpai, medžiai, nes mišku važiuoja, jam įdomu buvo stebėti kaip važiuoja, bet pats nemokėjo žaisti, tad traukinuką palikom, bėgius padėjau palaukti vyresnio amžiaus, jam dabar beveik 3, tai susidomėjimas didelis.
Taip pat jį domina įvairi technika, mašinos, tad gavo dovanų paspiriamąjį automobilį, laimės daug, o važiuoti nemoka, prireikė laiko, kol suprato, bet džiaugiasi iki dabar.
Knygutė su magnetais, ir ne betkokiais, o mašinomis, jam nr.1 dėlioja ir dėlioja.
Idėjų daug, rinkoje pasirinkimo gausu, o kiekvienam vaikui individualiai. Mano dukrai artėja 1 m.na tikrai reiks puodus pirkt ?

ikke ikke 16. Jan 2021, 14:53

Manau dovana labai priklauso nuo vaiko charakterio, pomėgių ir finansų 😀
Tokiam vaikučiui galima dovanoti ir Lego didelėm kaladelem, ir įvairius sudedamus bokštus, knygeles-deliones, berniukams - mašinėles, taip pat galima jau duoti ir pirmuosius flomasterius ar kreideles lavinti rankytei.
Nemanau, kad reikia kažkokios labai ypatingos dovanos, nes tokios amžiaus vaikutis apskritai dar nesupranta tokio reiškinio kaip Gimtadienis, tad turbūt pati geriausia dovana yra nuolatinis rūpestis ir dėmesys 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 15. Jan 2021, 10:32

Sveikiname su didžiu ir smagiu įvykiu - pirmuoju vaikučių gimtadieniu! 😀

Ritala25 Ritala25 14. Jan 2021, 22:40

Kaip tik atšventėme pirmąjį gimtadienį, tai geriausia dovana buvo senelių padovanota virtuvėlė, žaidžia be perstojo? taip pat mano siūta tipis palapinė labai patinka joje slėptis, susineša visas pagalves nuo sofos ir guli😀 taip pat geros dovanos pirmajam gimtadieniui manau būtų supamas arkliukas, kamuoliukų baseinas, puzlė sensorinis pėdų kilimėlis ar tritatukas, knygutės, ypač su garsais, dar patinka gautas bubu, taip pat patinka lavinamasis kubas ir senelio sumeistrauta lavinamoji lenta smulkiajai motorikai ?

saulelydis123 saulelydis123 14. Jan 2021, 16:57

Mes kaip tik vakar atšventėm 1ąjį Laisvės gimtadienį. Apčiuopiamos dovanos jai kaip ir nepadovanojom.Dovanojom savo dėmesį. Kadangi Laisvė gimė Laisvės gynėjų dieną ,sesė Salomėja Laisvei trispalve širdele dekoravo gimtadienio tortą. Laisvė su šypsena stebėjo degančią gimtadienio žvakutę. Džiaugėsi mūsų dainuojama SU GIMIMO DIENA. Įspūdžiai jai buvo pati geriausia dovana. Nes vienerių vaikutis tikrai nesureikšmina dovanos kaip daikto.
Labai norėčiau įkelti nuotraukų,bet nematau,kaip tai būtų galima padaryti.

O norint pirmojo gimtadienio proga vaikučiui padovanoti apčiuopiamą dovaną manau,kad labai geros dovanos būtų mažas medinis staliukas su kėdutėm , prie kurio atsisėdęs mažylis galėtų ir žaisti,ir piešti,ir valgyti ir net pūsti savo gimtadienio žvakutę ant torto. Ši dovana tikrai bus naudinga ir tarnaus ne vienerius metus.
Balionai- taip pat labai džiaugsminga dovana kiekvienam vaikučiui.
Dar viena iš naudingų ir smagių dovanų būtų kokia nors paspiriama transporto priemonė. Kaip kad ir prizas balansinis dviratukas,kurį metinukas pradžioj naudos kaip triratį,o vėliau kaip dviratuką. Irgi nuostabi dovana,kuria mažylis džiaugsis keletą metų.
Fotosesija irgi puiki dovana,kurią mažylis įvertins,kai paaugs. Nes prisiminimai nuotraukose neįkainojamai brangūs.
Štai ir surašiau mano nuomone pačias geriausias dovanas. Bet pasikartosiu,kad pati geriausia dovana metinukui tai šeimos narių dėmesys 😀