Konkursas: Pasidalinkite linksmiausiomis vaiko ir tėčio FOTO akimirkomis

Konkursas: Pasidalinkite linksmiausiomis vaiko ir tėčio FOTO akimirkomis

02. Jun 2018, 20:26 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmąjį birželio sekmadienį visą meilę ir dėmesį skirsime savo tėčiams. Šilčiausi apkabinimai, bučiniai, dovanėlės - viskas tėčiams!

Tad Tėčių dienos proga kviečiame dalyvauti konkurse!

Komentaruose pasidalinkite nuotrauka/-omis, kaip nuotaikingai linksmai tėčiai leidžia laiką su vaiku/-ais. Kokių išdaigų yra prikrėtę ir pan.

PRIZAS

20180529171235-38705.jpg

Visas pasaulis dviejų kambarių bute... Mistry aprašo šeimos meilę, aplink ją ir sukasi mūsų pasaulis.
Globe and Mail

Kai užaugame, mums atrodo, kad žinome viską. Manome, kad seniai kuoktelėję. Metams bėgant, sukaupiame per daug išdidumo. Jis mus ir pražudo.

ROHINTON MISTRY (Rohintonas Mistris; 1952 m.) – vienas žymiausių šiuolaikinių autorių, indų tautybės rašytojas, gyvenantis Kanadoje, dėl savo literatūrinės sėkmės ir tekstų kokybės lyginamas su Salmanu Rushdie. Trys iš jo romanų buvo nominuoti Bookerio premijai. Lietuvių kalba išleista „Trapi pusiausvyra“ („Tyto alba“, 2015 m.) laikoma viena geriausių kada nors parašytų knygų apie Indiją. Romanas „Šeimos reikalai“ vėl panardina mus į šios šalies gelmes. Pasakojimas apie tris parsų šeimos, gyvenančios Mumbajuje, kartas, pribloškia savo tikrumu.

Svarbiausia gyvenime – šeima. Svarbiausias šeimoje – Narimanas, visų gerbiamas patriarchas. Tačiau šitos šeimos harmonija – labai trapi: senukas serga. Dukra ir anūkai iš visų jėgų stengiasi prižiūrėti tėvą, bet ankštuma ir nepriteklius griauna visas pastangas. Senasis patriarchas vis giliau grimzta į prisiminimus apie savo pirmąją uždraustą jaunystės meilę, žentas visus pinigus pralošia Mumbajų užvaldžiusioje loterijos karštinėje – atrodo, kenčia visi... Tačiau būtent rūpinimasis senu tėvu pakeičia šeimos narių elgesį, priverčia juos kitaip pažvelgti į gyvenimą; tai keičia ir jų likimus. Šeimos narių tarpusavio meilė, išmintis, perduodama iš kartos į kartą, nuolankumas ir atsidavimas vieni kitiems, parama sunkią akimirką ir yra tai, kas daro mus žmonėmis.

Šeima yra visas pasaulis, šeima, o ne kas kitas, yra mūsų gyvenimo pamatas. „Šeimos reikalai“ – tai ne tik vienos šeimos reikalų istorija, tai ir nepaprastai įspūdingas šiuolaikinio Mumbajaus portretas. Jaudinantis, alsuojantis gyvybe, spaudžiantis ašaras ir veriantis iki širdies gelmių. 

Laimėtoją rinksime birželio 4 d., pirmadienį.

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 30. May 2018, 14:06

Oi kokios visų fainos foto 😀❤❤

Kristina B. Kristina B. 30. May 2018, 13:56

Siautėja su tėčiu 😃

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 30. May 2018, 11:43

Na ką... prisidirbai, tėti 😀

Raudona braškė Raudona braškė 30. May 2018, 10:00

Jau ko ko, bet linksmų akimirkų su tėčiu pas mus netrūksta 😃

kristuliuuxx kristuliuuxx 30. May 2018, 08:47

Nuotaikos po vairavimo pamokų 😀))))

gintariuks gintariuks 29. May 2018, 20:44

Tėvelio dukrytė ☺ ilsisi kartu ☺

Dovilė 1991 Dovilė 1991 29. May 2018, 20:22

Kartu su tėčiu užsiima akrobatika 😃 skraido, mėto, varto! O man baugu žiūrėti:0 bet mažajai patinka 😀