Knyga "Apie raganą Šiokiątokią" keliauja pas...

Knyga "Apie raganą Šiokiątokią" keliauja pas...

22. Jan 2015, 12:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Yra vaikiškų knygų, kurių skaitymas tėvams sukelia žiovulį, bet yra ir tokių - kurias skaityti ir patiems įdomu. Pastarajai kategorijai priklauso ir ši nauja, Tomo Dirgėlos, knyga "Apie raganą Šiokiątokią". 

Originalios iliustracijos ir netradiciniai raganos nuotykiai įdomūs tiek vaikams, tiek ir suaugusiems, todėl džiaugiamės galėdami šią knygą padovanoti vienai jūsų. Ir lauksime būtinai atsiliepimo!

Ačiū visoms, kurios pasidalino savo norais - jie tokie įvairūs! O knygos autorius liko sužavėtas  margarita2, floryte ir bierasa atsakymais, todėl vietoje vienos, nusprendė apdovanoti VISAS. Ir net su autografais!

Sveikiname

bierasa bierasa 22. Jan 2015, 14:18

Nuoširdus AČIŪ 😀 Lauksime su nekantrumu, skaityti mums labai labai patinka. Sėkmės darbuose, įkvėpimo kūryboje.👍

floryte floryte 22. Jan 2015, 13:48

Ačiū labai autoriui😀. O apie išsiskyrimo su tėvais jausmą galiu pasakyti, kad pačiai tokį teko išgyventi būnant 5 - 6 metukų (gan ilgai teko gydytis sanatorijoje, tėvai neturėjo galimybių dažnai aplankyti). Kiekvienąkart, kai tėvai atvažiavę aplankyti vėl išvykdavo, manydavau, kad dabar tai jau mane paliko visam laikui (net dabar tvenkiasi ašaros, tai prisiminus). Būkite mamos ir tėčiai laimingi būdami kartu, su savo vaikučiais🌷